Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok güzel ilk tanışma

alpcn

Normal Üye
4 Ocak 2024
9
12
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba öncelikle asel hanımı uzun zamandır görüyordum hep aklımın bir köşesindeydi işlerden vakit ayırıp malum başka şehirden geliyoruz Mesajımı net şekilde kendimi tanıtan refler derken çok güzel ama çok güzel bir iletişimi var daha telefonda anlaşırken insanın içini kıpır kıpır yapan pozitif enerjisi geçiyor insana randevuyu kaptım 5 saatlik görüşme yaptık.Sohbeti olsun kendisi olsun inanılmaz mükemmel biri sohbette konu konuyu açıyor sabaha kadar konuşsam sıkılmayacağım biri kendisi özellik sohbeti için çok teşekkür ediyorum kendisine iyiki böyle mükemmel birini tanıdım çok mutluyum.Özel anlara gelirsek zaten anlatılmaz yaşanır ya kesinlikle yaşanması gereken anlar ben daha önce böyle şeyler hiç yaşamadım açıkca söylemek gerekirse 😂 Yaşattığı herşey ve beni kabul ettiği için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle 😘🙂

burgazliugur Çevrimdışı
1 Ağu 2026
123
90
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba öncelikle asel hanımı uzun zamandır görüyordum hep aklımın bir köşesindeydi işlerden vakit ayırıp malum başka şehirden geliyoruz Mesajımı net şekilde kendimi tanıtan refler derken çok güzel ama çok güzel bir iletişimi var daha telefonda anlaşırken insanın içini kıpır kıpır yapan pozitif enerjisi geçiyor insana randevuyu kaptım 5 saatlik görüşme yaptık.Sohbeti olsun kendisi olsun inanılmaz mükemmel biri sohbette konu konuyu açıyor sabaha kadar konuşsam sıkılmayacağım biri kendisi özellik sohbeti için çok teşekkür ediyorum kendisine iyiki böyle mükemmel birini tanıdım çok mutluyum.Özel anlara gelirsek zaten anlatılmaz yaşanır ya kesinlikle yaşanması gereken anlar ben daha önce böyle şeyler hiç yaşamadım açıkca söylemek gerekirse 😂 Yaşattığı herşey ve beni kabul ettiği için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle 😘🙂
Size paylaşım için teşekkürler,Asel Hanım her yönden giden partnerini memnun eder...😊

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
706
769
Benım ıcınde güzel bir gorusmeydı, Enerjın muazzamdı ☺☺☺çok kocaman herşey ıcın Teşekkür ederim sana ❣️❣️❣️🥰🥰🥰

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar