- 2 May 2021
- 51
- 114
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ivana ile birkaç kez yazismanin ardından dün denk gelebildik. Kapı açılıp göz göze gelince ilk kafamda değerlendirdiğim şey fotolarla olan benzerliktir hep. Ivana fotolarindan daha güzel bir fiziğe sahip. Fotoda göremediğimiz yüz güzelliği,ses tonu,o tatlı aurası da eklenince sitede gördüğünüzün baya üzerinde bir fıstık çıkıyor karşınıza.
Bembeyaz ten rengi, dolgun göğüsler, harika kalçaları var. Benim tam aradığım fizik diyebilirim.
Oralda hem dilini,hem de ara ara göğüslerini çok güzel kullanıyor. Ara ara attığı seksi bakışlar da modu daha da yükseltiyor. Ufak öpücükler, ıslak bir oral derken erkeği moda sokmayı biliyor
İlişki sırasında da sesi, bakışı, tavırlarıyla partnerini tempoda tutuyor diyebilirim
Ben memnun kaldım mı? 10 üzerinden 11. Tekrar gider miyim? Kesinlikle.
Bembeyaz ten rengi, dolgun göğüsler, harika kalçaları var. Benim tam aradığım fizik diyebilirim.
Oralda hem dilini,hem de ara ara göğüslerini çok güzel kullanıyor. Ara ara attığı seksi bakışlar da modu daha da yükseltiyor. Ufak öpücükler, ıslak bir oral derken erkeği moda sokmayı biliyor
İlişki sırasında da sesi, bakışı, tavırlarıyla partnerini tempoda tutuyor diyebilirim
Ben memnun kaldım mı? 10 üzerinden 11. Tekrar gider miyim? Kesinlikle.