Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çok fena, çok tatlı

• Konbuyu başlatan EmreD
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
2 May 2021
51
114
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ivana ile birkaç kez yazismanin ardından dün denk gelebildik. Kapı açılıp göz göze gelince ilk kafamda değerlendirdiğim şey fotolarla olan benzerliktir hep. Ivana fotolarindan daha güzel bir fiziğe sahip. Fotoda göremediğimiz yüz güzelliği,ses tonu,o tatlı aurası da eklenince sitede gördüğünüzün baya üzerinde bir fıstık çıkıyor karşınıza.
Bembeyaz ten rengi, dolgun göğüsler, harika kalçaları var. Benim tam aradığım fizik diyebilirim.
Oralda hem dilini,hem de ara ara göğüslerini çok güzel kullanıyor. Ara ara attığı seksi bakışlar da modu daha da yükseltiyor. Ufak öpücükler, ıslak bir oral derken erkeği moda sokmayı biliyor :)
İlişki sırasında da sesi, bakışı, tavırlarıyla partnerini tempoda tutuyor diyebilirim:)
Ben memnun kaldım mı? 10 üzerinden 11. Tekrar gider miyim? Kesinlikle.

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
839
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referansınız için teşekkürler.

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,842
1,842
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ivana ile birkaç kez yazismanin ardından dün denk gelebildik. Kapı açılıp göz göze gelince ilk kafamda değerlendirdiğim şey fotolarla olan benzerliktir hep. Ivana fotolarindan daha güzel bir fiziğe sahip. Fotoda göremediğimiz yüz güzelliği,ses tonu,o tatlı aurası da eklenince sitede gördüğünüzün baya üzerinde bir fıstık çıkıyor karşınıza.
Bembeyaz ten rengi, dolgun göğüsler, harika kalçaları var. Benim tam aradığım fizik diyebilirim.
Oralda hem dilini,hem de ara ara göğüslerini çok güzel kullanıyor. Ara ara attığı seksi bakışlar da modu daha da yükseltiyor. Ufak öpücükler, ıslak bir oral derken erkeği moda sokmayı biliyor :)
İlişki sırasında da sesi, bakışı, tavırlarıyla partnerini tempoda tutuyor diyebilirim:)
Güzel yorum referans için teşekkürler

Yk43 Çevrimdışı
12 Eki 2023
278
379
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler

27 Mar 2024
52
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler. Kendisine ulaşmak pek mümkün olmuyor bu konuda şanslısınız.

ivana Çevrimdışı
18 Kas 2024
80
1,091
Cnm çok teşekkür ediyorum seni tanımak güzeldi 💋💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar