Civcivmisra19
Normal Üye
- 3 Eyl 2021
- 6
- 18
- 25
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Az önce başlığı CapsLock u açık unutup yazdığım ve forum yönetimini uğraştırdığım için özürlerimi sunarım.
Evet daha bugün görüştüğümüz İmge Hanım'a vakit kaybetmeden yazmak istedim.
ey yar;
adına sayfalar dolusu kelimeler döksemde seni anlatacak tek bir kelime bulamayışımı hiç bir kelamınn seni bende tamamlamadığı için seviyorum seni...
Velhasıl kelam,
Normalde başkasının evine gitmediğini bildiğim halde eski dostluğumuza ve samimiyetimize dayanarak rica ettim ve kırmadı sağolsun beni.
Ggeldi ama o nasıl bir gelişn ayh hryecandan yanlış yazdım.
Bakışlarının ışıltısıyla evimi aydınlattı.
Bende onu beklerken ona güzel bir masa kurdum.
SSırf İmge gelecek diye aldığım full ortopedik yatağı hazırladım temiz çarşaflarımı serdim tütsülerimi yaktım evin her yerine mumlar dizdim.
Yatak kısmı bana kalsın diyip sizi üzmeyeceğim.
Ben çok sabırsızlanıyorken İmge masaya oturmuş şarabını içiyordu. Bakışlar atıyor, ufak tacizler yapıyor ben daha da deliriyordum. Ama İmge hala şarap içiyordu.
Yeter dedim tuttuğum gibi tabi kibar ve nazikçe onu yatak odasına fırlattım.
Boş durur mu hiç almış kırbacı sallamaya başladı.

Ve düello başladı....
Mavi köşede ben
kırmızı köşe güzeller güzeli İMGEM 
O güzel dudakları dokunuşları beni benden aldı elindeki kırbacı unutmuş olup Fareo adalarına gitmiş gibi oldum İmge ile birlikte.
Kırbacın totomda çıkardığı şlak sesi ile geri
Türkiye'ye geldim. Ah benim güzel ülkem. İmge yi sınırlarının içerisinde barındırdığın için çok şanslısın.
Böyle bir güzellikle Fareo adalarında karşılaşmam mümkün olmayacaktı. Ama orda da sevişmek ne güzel olurdu bee
Neyse gelelim full ortopedik yatağın rahatlığına markasını isteyen olursa özelden yazsın. İMGE ile sevişmek için birebir. Çünkü çok zıplıyooo...

Bana vururken çok zevk aldığını görünce kırbacı ben aldım elime. Bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı
Haksızda sayılmaz evet vurmak çok keyifliymiş 
Birazdan beni altına alıp bağlayıp yapacaklarından habersizdim neyse..
Bu sırada tutuşan mumdan dolayı birazcık yangın tüpüyle haşır neşir olduktan sonra ortalığı temizlemeye çalışan İmge nin üzerinde gördüğüm köpükle tahrik olup full ortopedik yatağımıza geçip kaldığımız yerden yani beni bağladığı yerden devam etmeye çalıştık.
Lakin köpükle sevişemeyeceğimizi anladığımız da üst kattaki hazır bir şekilde bizi fokurdayarrak bekleyen jakuzimize geçtik.
Jakuzi bile İmge geldi diye fokurdarken ben nasıl durabilirdim.

O kadar sıcak ve hararetliydi ki dayanamadık zaten ateşliyiz
mutheşem ve full ortopedik yatağımıza geri döndük 
Yatakta daha iyi kırbaçlıyormuş iki gözümün çiçeği
Kendiside baya dominant haaa

Neyse özel anlar bana kalsın. Her şey bittikten ve karşılıklı rahatladıktan sonra şarap içmeye devam ettik

Bu güzel gece için @İMGE ' ye teşekkür ederim. Sen istediğin her şeyi başarabilirsin, senin mükemmel bir gücün var vveee sevginde varr

❤
Evet daha bugün görüştüğümüz İmge Hanım'a vakit kaybetmeden yazmak istedim.
ey yar;
adına sayfalar dolusu kelimeler döksemde seni anlatacak tek bir kelime bulamayışımı hiç bir kelamınn seni bende tamamlamadığı için seviyorum seni...
Velhasıl kelam,
Normalde başkasının evine gitmediğini bildiğim halde eski dostluğumuza ve samimiyetimize dayanarak rica ettim ve kırmadı sağolsun beni.
Ggeldi ama o nasıl bir gelişn ayh hryecandan yanlış yazdım.
Bakışlarının ışıltısıyla evimi aydınlattı.
Bende onu beklerken ona güzel bir masa kurdum.
SSırf İmge gelecek diye aldığım full ortopedik yatağı hazırladım temiz çarşaflarımı serdim tütsülerimi yaktım evin her yerine mumlar dizdim.
Yatak kısmı bana kalsın diyip sizi üzmeyeceğim.
Ben çok sabırsızlanıyorken İmge masaya oturmuş şarabını içiyordu. Bakışlar atıyor, ufak tacizler yapıyor ben daha da deliriyordum. Ama İmge hala şarap içiyordu.
Yeter dedim tuttuğum gibi tabi kibar ve nazikçe onu yatak odasına fırlattım.
Ve düello başladı....
Mavi köşede ben
O güzel dudakları dokunuşları beni benden aldı elindeki kırbacı unutmuş olup Fareo adalarına gitmiş gibi oldum İmge ile birlikte.
Kırbacın totomda çıkardığı şlak sesi ile geri
Böyle bir güzellikle Fareo adalarında karşılaşmam mümkün olmayacaktı. Ama orda da sevişmek ne güzel olurdu bee
Neyse gelelim full ortopedik yatağın rahatlığına markasını isteyen olursa özelden yazsın. İMGE ile sevişmek için birebir. Çünkü çok zıplıyooo...
Bana vururken çok zevk aldığını görünce kırbacı ben aldım elime. Bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı
Birazdan beni altına alıp bağlayıp yapacaklarından habersizdim neyse..
Bu sırada tutuşan mumdan dolayı birazcık yangın tüpüyle haşır neşir olduktan sonra ortalığı temizlemeye çalışan İmge nin üzerinde gördüğüm köpükle tahrik olup full ortopedik yatağımıza geçip kaldığımız yerden yani beni bağladığı yerden devam etmeye çalıştık.
Lakin köpükle sevişemeyeceğimizi anladığımız da üst kattaki hazır bir şekilde bizi fokurdayarrak bekleyen jakuzimize geçtik.
Jakuzi bile İmge geldi diye fokurdarken ben nasıl durabilirdim.
O kadar sıcak ve hararetliydi ki dayanamadık zaten ateşliyiz
Yatakta daha iyi kırbaçlıyormuş iki gözümün çiçeği
Kendiside baya dominant haaa
Neyse özel anlar bana kalsın. Her şey bittikten ve karşılıklı rahatladıktan sonra şarap içmeye devam ettik
Bu güzel gece için @İMGE ' ye teşekkür ederim. Sen istediğin her şeyi başarabilirsin, senin mükemmel bir gücün var vveee sevginde varr