Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Civcivden İmceğine Mektup 🐥💋❤️

Civcivmisra19

Normal Üye
3 Eyl 2021
6
18
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Az önce başlığı CapsLock u açık unutup yazdığım ve forum yönetimini uğraştırdığım için özürlerimi sunarım.

Evet daha bugün görüştüğümüz İmge Hanım'a vakit kaybetmeden yazmak istedim.

ey yar;
adına sayfalar dolusu kelimeler döksemde seni anlatacak tek bir kelime bulamayışımı hiç bir kelamınn seni bende tamamlamadığı için seviyorum seni...

Velhasıl kelam,
Normalde başkasının evine gitmediğini bildiğim halde eski dostluğumuza ve samimiyetimize dayanarak rica ettim ve kırmadı sağolsun beni.

Ggeldi ama o nasıl bir gelişn ayh hryecandan yanlış yazdım.

Bakışlarının ışıltısıyla evimi aydınlattı.

Bende onu beklerken ona güzel bir masa kurdum.

SSırf İmge gelecek diye aldığım full ortopedik yatağı hazırladım temiz çarşaflarımı serdim tütsülerimi yaktım evin her yerine mumlar dizdim.

Yatak kısmı bana kalsın diyip sizi üzmeyeceğim. 🤣

Ben çok sabırsızlanıyorken İmge masaya oturmuş şarabını içiyordu. Bakışlar atıyor, ufak tacizler yapıyor ben daha da deliriyordum. Ama İmge hala şarap içiyordu.🥂

Yeter dedim tuttuğum gibi tabi kibar ve nazikçe onu yatak odasına fırlattım.😎 Boş durur mu hiç almış kırbacı sallamaya başladı.
🤣🤪

Ve düello başladı....

Mavi köşede ben 🐥kırmızı köşe güzeller güzeli İMGEM 😇

O güzel dudakları dokunuşları beni benden aldı elindeki kırbacı unutmuş olup Fareo adalarına gitmiş gibi oldum İmge ile birlikte.
Kırbacın totomda çıkardığı şlak sesi ile geri 🇹🇷 Türkiye'ye geldim. Ah benim güzel ülkem. İmge yi sınırlarının içerisinde barındırdığın için çok şanslısın.

Böyle bir güzellikle Fareo adalarında karşılaşmam mümkün olmayacaktı. Ama orda da sevişmek ne güzel olurdu bee 🤤

Neyse gelelim full ortopedik yatağın rahatlığına markasını isteyen olursa özelden yazsın. İMGE ile sevişmek için birebir. Çünkü çok zıplıyooo... 😊😂

Bana vururken çok zevk aldığını görünce kırbacı ben aldım elime. Bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı 🐎 Haksızda sayılmaz evet vurmak çok keyifliymiş 😂

Birazdan beni altına alıp bağlayıp yapacaklarından habersizdim neyse..

Bu sırada tutuşan mumdan dolayı birazcık yangın tüpüyle haşır neşir olduktan sonra ortalığı temizlemeye çalışan İmge nin üzerinde gördüğüm köpükle tahrik olup full ortopedik yatağımıza geçip kaldığımız yerden yani beni bağladığı yerden devam etmeye çalıştık.

Lakin köpükle sevişemeyeceğimizi anladığımız da üst kattaki hazır bir şekilde bizi fokurdayarrak bekleyen jakuzimize geçtik.
Jakuzi bile İmge geldi diye fokurdarken ben nasıl durabilirdim. 😈😈

O kadar sıcak ve hararetliydi ki dayanamadık zaten ateşliyiz 💣mutheşem ve full ortopedik yatağımıza geri döndük 😂

Yatakta daha iyi kırbaçlıyormuş iki gözümün çiçeği 🌼

Kendiside baya dominant haaa 😂😂

Neyse özel anlar bana kalsın. Her şey bittikten ve karşılıklı rahatladıktan sonra şarap içmeye devam ettik 🤪🤣

Bu güzel gece için @İMGE ' ye teşekkür ederim. Sen istediğin her şeyi başarabilirsin, senin mükemmel bir gücün var vveee sevginde varr 😂😂💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
893
1,417
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Detaylı ve güzel paylasımınız icin tesekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
1,029
887
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Az önce başlığı CapsLock u açık unutup yazdığım ve forum yönetimini uğraştırdığım için özürlerimi sunarım.

Evet daha bugün görüştüğümüz İmge Hanım'a vakit kaybetmeden yazmak istedim.

ey yar;
adına sayfalar dolusu kelimeler döksemde seni anlatacak tek bir kelime bulamayışımı hiç bir kelamınn seni bende tamamlamadığı için seviyorum seni...

Velhasıl kelam,
Normalde başkasının evine gitmediğini bildiğim halde eski dostluğumuza ve samimiyetimize dayanarak rica ettim ve kırmadı sağolsun beni.

Ggeldi ama o nasıl bir gelişn ayh hryecandan yanlış yazdım.

Bakışlarının ışıltısıyla evimi aydınlattı.

Bende onu beklerken ona güzel bir masa kurdum.

SSırf İmge gelecek diye aldığım full ortopedik yatağı hazırladım temiz çarşaflarımı serdim tütsülerimi yaktım evin her yerine mumlar dizdim.

Yatak kısmı bana kalsın diyip sizi üzmeyeceğim. 🤣

Ben çok sabırsızlanıyorken İmge masaya oturmuş şarabını içiyordu. Bakışlar atıyor, ufak tacizler yapıyor ben daha da deliriyordum. Ama İmge hala şarap içiyordu.🥂

Yeter dedim tuttuğum gibi tabi kibar ve nazikçe onu yatak odasına fırlattım.😎 Boş durur mu hiç almış kırbacı sallamaya başladı.
🤣🤪

Ve düello başladı....

Mavi köşede ben 🐥kırmızı köşe güzeller güzeli İMGEM 😇

O güzel dudakları dokunuşları beni benden aldı elindeki kırbacı unutmuş olup Fareo adalarına gitmiş gibi oldum İmge ile birlikte.
Kırbacın totomda çıkardığı şlak sesi ile geri 🇹🇷 Türkiye'ye geldim. Ah benim güzel ülkem. İmge yi sınırlarının içerisinde barındırdığın için çok şanslısın.

Böyle bir güzellikle Fareo adalarında karşılaşmam mümkün olmayacaktı. Ama orda da sevişmek ne güzel olurdu bee 🤤

Neyse gelelim full ortopedik yatağın rahatlığına markasını isteyen olursa özelden yazsın. İMGE ile sevişmek için birebir. Çünkü çok zıplıyooo... 😊😂

Bana vururken çok zevk aldığını görünce kırbacı ben aldım elime. Bindim üstüne vurdum kırbacı vurdum kırbacı 🐎 Haksızda sayılmaz evet vurmak çok keyifliymiş 😂

Birazdan beni altına alıp bağlayıp yapacaklarından habersizdim neyse..

Bu sırada tutuşan mumdan dolayı birazcık yangın tüpüyle haşır neşir olduktan sonra ortalığı temizlemeye çalışan İmge nin üzerinde gördüğüm köpükle tahrik olup full ortopedik yatağımıza geçip kaldığımız yerden yani beni bağladığı yerden devam etmeye çalıştık.

Lakin köpükle sevişemeyeceğimizi anladığımız da üst kattaki hazır bir şekilde bizi fokurdayarrak bekleyen jakuzimize geçtik.
Jakuzi bile İmge geldi diye fokurdarken ben nasıl durabilirdim. 😈😈

O kadar sıcak ve hararetliydi ki dayanamadık zaten ateşliyiz 💣mutheşem ve full ortopedik yatağımıza geri döndük 😂

Yatakta daha iyi kırbaçlıyormuş iki gözümün çiçeği 🌼

Kendiside baya dominant haaa 😂😂

Neyse özel anlar bana kalsın. Her şey bittikten ve karşılıklı rahatladıktan sonra şarap içmeye devam ettik 🤪🤣

Bu güzel gece için @İMGE ' ye teşekkür ederim. Sen istediğin her şeyi başarabilirsin, senin mükemmel bir gücün var vveee sevginde varr 😂😂💋
Sevişmenize sağlik

Deadpool Çevrimdışı
15 Kas 2009
164
-2,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nedir bu ? Kadının kadına referans mı ?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar