Keyser Söze
Normal Üye
- 30 Eki 2020
- 4
- 45
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ceylin hanımı bir süredir. Takip ediyordum. 10 gün kadar önce bir görüşme sağladık. Görüşmeyi 15 dk süren bir yazmışsa sonunda kolayca ayarladık. Evi Beylikdüzü merkezinde toplu taşıma daha kolay olacaktır. Ben taksi kullandım. Titiz bir hanım ikramlar ile beni karşıladı. Erikler tazeydi
biraz sohbet ettik. Eğlenceli biri. Yüzünü gizlediği için çekinmiştim. Ama beklediğimden daha güzel bir hanım ile karşılaştım. Koltukla sohbet ederken size yaklaşması yavaş yavaş moda sokması çok tadında. Yatağa geçtiğinde ise bambaşka bir kadın çıkıyor ortaya. Yumuşak ve kesintisiz bir oral ile geldik. Genelde oralda başımıza gelmez. Ritim ve dişsiz ıslak bir oral. Harikaydı. Biraz dinlendikten hayat ve gündem üstüne sohbetin ardından 2. İçin geçtik yatağa. Her yönlendirmeye yumuşak geçişler ile karşılık aldım. İstediğim gibi yüz yüze bitirdik. Vücuduna ayrı parantez açmak lazım. Çok doğal tertemiz bir ten aynı zamanda atletik. Doğal ve orantılı göğüsler. Ne diyeyim günüme güzelleştirdigi için teşekkür ederim. Henüz tatile gitmediği için şakalaştık bu konuda kızmış olabilir
Umarım tekrar görüşürüz...