Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceylin ile mesai saati

Keyser Söze

Normal Üye
30 Eki 2020
4
45
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ceylin hanımı bir süredir. Takip ediyordum. 10 gün kadar önce bir görüşme sağladık. Görüşmeyi 15 dk süren bir yazmışsa sonunda kolayca ayarladık. Evi Beylikdüzü merkezinde toplu taşıma daha kolay olacaktır. Ben taksi kullandım. Titiz bir hanım ikramlar ile beni karşıladı. Erikler tazeydi :) biraz sohbet ettik. Eğlenceli biri. Yüzünü gizlediği için çekinmiştim. Ama beklediğimden daha güzel bir hanım ile karşılaştım. Koltukla sohbet ederken size yaklaşması yavaş yavaş moda sokması çok tadında. Yatağa geçtiğinde ise bambaşka bir kadın çıkıyor ortaya. Yumuşak ve kesintisiz bir oral ile geldik. Genelde oralda başımıza gelmez. Ritim ve dişsiz ıslak bir oral. Harikaydı. Biraz dinlendikten hayat ve gündem üstüne sohbetin ardından 2. İçin geçtik yatağa. Her yönlendirmeye yumuşak geçişler ile karşılık aldım. İstediğim gibi yüz yüze bitirdik. Vücuduna ayrı parantez açmak lazım. Çok doğal tertemiz bir ten aynı zamanda atletik. Doğal ve orantılı göğüsler. Ne diyeyim günüme güzelleştirdigi için teşekkür ederim. Henüz tatile gitmediği için şakalaştık bu konuda kızmış olabilir :) Umarım tekrar görüşürüz...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekürler

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler .

Tatlı Kıvırcık Çevrimdışı
17 Tem 2020
8,157
11,942
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ceylin hanımı bir süredir. Takip ediyordum. 10 gün kadar önce bir görüşme sağladık. Görüşmeyi 15 dk süren bir yazmışsa sonunda kolayca ayarladık. Evi Beylikdüzü merkezinde toplu taşıma daha kolay olacaktır. Ben taksi kullandım. Titiz bir hanım ikramlar ile beni karşıladı. Erikler tazeydi :) biraz sohbet ettik. Eğlenceli biri. Yüzünü gizlediği için çekinmiştim. Ama beklediğimden daha güzel bir hanım ile karşılaştım. Koltukla sohbet ederken size yaklaşması yavaş yavaş moda sokması çok tadında. Yatağa geçtiğinde ise bambaşka bir kadın çıkıyor ortaya. Yumuşak ve kesintisiz bir oral ile geldik. Genelde oralda başımıza gelmez. Ritim ve dişsiz ıslak bir oral. Harikaydı. Biraz dinlendikten hayat ve gündem üstüne sohbetin ardından 2. İçin geçtik yatağa. Her yönlendirmeye yumuşak geçişler ile karşılık aldım. İstediğim gibi yüz yüze bitirdik. Vücuduna ayrı parantez açmak lazım. Çok doğal tertemiz bir ten aynı zamanda atletik. Doğal ve orantılı göğüsler. Ne diyeyim günüme güzelleştirdigi için teşekkür ederim. Henüz tatile gitmediği için şakalaştık bu konuda kızmış olabilir :) Umarım tekrar görüşürüz...
Merhaba aşkım 🤗💋. Güzel yorumun ve nazik sözlerin için çok teşekkür ederim aşkım. Benim için de çok keyifli ve Güzel sohbetli bir buluşmaydı. 😊😊😊☺️. Seni tanıdığım için çok memnun oldum. Güzel zaman geçirmene cok sevindim. Ben sana hiçbir zaman kızamam bebeğim. Şakalarına hiç alınmadım merak etme. Her zaman beklerim. Kendini çok özletme. Kendine çok iyi bak Görüşmek üzere 🤗💕💕♥️🤗😊😊☺️☺️💋💕💕♥️💕😊😊💋💕💕💕💕💕🤗💋😊🤗💕💕💕💋💋🤗💕♥️♥️♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar