Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cennette 2 saat

Beyaz Yakalı

Normal Üye
14 Ağu 2023
4
17
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz günün akşamı Begüm Hanım'la 2 saatlik ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. Şehir dışından geliyor olmamın akabininde sağ olsun geç vakitte kendisi ağırladı beni. Özel aracımla gittim ve kesinlikle kapıda hiçbir sorunla karşılaşmıyorsunuz kapalı otoparkı var keza toplu taşımayla da gayet rahat bir ulaşım yerinde oturuyor kendisi.
İçeri girdiğiniz andan itibaren zaten uzun zamandır görmediğiniz sevgilinizi görmüşsünüz gibi hissediyorsunuz. Evinin düzeni tertipi temizliği olsun her şeyiyle gayet şık ve hoş. Kendisi son derece bakımlı ve güzel bir hanımefendi,hele ki kokusu beni çıldırtmıştı 😅 gerçekten sevecen ve enerjik. İhtiyacınız olan her duruma hazırlıklı kesinlikle banyosunda duş jelinden evindeki terliğine kadar her şey ince ince düşünülmüş ve özenilmiş.
Özel anlar konusunda kesinlikle kimsenin negatif bir şey düşünmesine ihtimal vermiyorum. Aşırı enerjik olmasının yanı sıra kendisi her saniye çok istekli davranıyor. İlgisi her saniye sizin üzerinizde. Keşke süper olumlu görüşme diye bir konu açma şablonu olsaydı kesinlikle olumlu görüşme lafı az kalıyor kendisi için 😍
Kendisine beni anlık olarak kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum gerçekten mükemmel bir akşamdı benim için @BEGÜM .

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler kendisiyle yakın zamanda ben de tanışmak istiyorum ve böyle olumlu yorumlar gördükçe hevesim artıyor açıkçası..

BEGÜM Çevrimdışı
21 Eyl 2024
2,420
12,579
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçtiğimiz günün akşamı Begüm Hanım'la 2 saatlik ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. Şehir dışından geliyor olmamın akabininde sağ olsun geç vakitte kendisi ağırladı beni. Özel aracımla gittim ve kesinlikle kapıda hiçbir sorunla karşılaşmıyorsunuz kapalı otoparkı var keza toplu taşımayla da gayet rahat bir ulaşım yerinde oturuyor kendisi.
İçeri girdiğiniz andan itibaren zaten uzun zamandır görmediğiniz sevgilinizi görmüşsünüz gibi hissediyorsunuz. Evinin düzeni tertipi temizliği olsun her şeyiyle gayet şık ve hoş. Kendisi son derece bakımlı ve güzel bir hanımefendi,hele ki kokusu beni çıldırtmıştı 😅 gerçekten sevecen ve enerjik. İhtiyacınız olan her duruma hazırlıklı kesinlikle banyosunda duş jelinden evindeki terliğine kadar her şey ince ince düşünülmüş ve özenilmiş.
Özel anlar konusunda kesinlikle kimsenin negatif bir şey düşünmesine ihtimal vermiyorum. Aşırı enerjik olmasının yanı sıra kendisi her saniye çok istekli davranıyor. İlgisi her saniye sizin üzerinizde. Keşke süper olumlu görüşme diye bir konu açma şablonu olsaydı kesinlikle olumlu görüşme lafı az kalıyor kendisi için 😍
Kendisine beni anlık olarak kabul ettiği için çok teşekkür ediyorum gerçekten mükemmel bir akşamdı benim için @BEGÜM .
Çok teşekkür ederim hayatım bu kadar hoş bir referans olmuş ki yani düşünüp bunu paylaşmam bile beni çok mutlu etti benim için çok güzel bir program tekrar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle her şey için teşekkür ederim ❤️❤️❤️💋

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar