Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gemimi limana yanaştırmak istiyorumHer limanda bir kalp bıraktım![]()
çok istiyorum tanışmayı @İNCİLAY hanım cımHer limanda bir kalp bıraktım![]()
Nasıl tanışamam ben senle yaaa merak edildi bu denizciHer limanda bir kalp bıraktım![]()
Denizci hali ile tanışamadımHer limanda bir kalp bıraktım![]()
İmparatorluklar yıkılmış aşk sen uzak diyorsunHerşeyinle mükemmel görünüyorsun. İnanılmaz seksi. Bir yelken açasım geldi. Ama senin liman çok uzak![]()
Aşk her limanda dedimGemilerde talim var şarkısı da açık mı![]()
Puruvanız neta olsun.Her limanda bir kalp bıraktım![]()
Off,offff!!!Her limanda bir kalp bıraktım![]()
Yolumuzu bir gün düşürürüz senin limana illakiİmparatorluklar yıkılmış aşk sen uzak diyorsun![]()
Başroller belli aşk bebeğiişte işte o kocaman muşteşem şeyler kadraja sığmamış onlarla karşıla beni
başrol onlar olsun
siz bir aşk kadısınız yanınızda mutsuz olmak imkansız her saniyesi muhteşemdirBaşroller belli aşk bebeği![]()
Beklerim aşk bebeğiçok istiyorum tanışmayı @İNCİLAY hanım cım
Merakını gidermek için limana yanaştıNasıl tanışamam ben senle yaaa merak edildi bu denizci
Demir at bekle beni uçuyorum snaMerakını gidermek için limana yanaştı![]()
Nefes al denizlerimde aşk bebeğiSöyleyecek bir şey bulamadım , bari senin olduğun denizlerde boğulayım
Gelirken denizciyle tanışmak istiyorum deDenizci hali ile tanışamadım
![]()
Canım tatlı aşk bebeğim referans gibi bir güzel paragraf bu çok teşekkür ederim güzel sözlerin içinGözlerinin mavisi denizin, saçlarının sarısı rüzgarla şişip giden yelkenlerin, kıyafetinin siyahı kara bulutların, yüreğinin güzelliği de pusulan oldukça bu gemi en hırçın okyanusları bile aşacaktır...
Sevgilerimle...
Benziyoruz aşk bebeğiOff,offff!!!
Ben de ,her limanda bi sevgili bıraktım @İNCİLAY![]()
Limanda bekliyor olcamYolumuzu bir gün düşürürüz senin limana illaki
Estetik aşk bebeğimİncilay Hanım uzun süredir merak ettiğim birşey var. Memeler doğal mı?
Aşk bebeğim teşekkür ederimsiz bir aşk kadısınız yanınızda mutsuz olmak imkansız her saniyesi muhteşemdir
Güzel aşk adamım çok güzelsin senGözlerinin mavisi denizin, saçlarının sarısı rüzgarla şişip giden yelkenlerin, kıyafetinin siyahı kara bulutların, yüreğinin güzelliği de pusulan oldukça bu gemi en hırçın okyanusları bile aşacaktır...
Sevgilerimle...
Mükemmel kombini harika Okyanusa açılmaya hazırHer limanda bir kalp bıraktım![]()
Yine her zaman ki gibi mükemmelsin. Bu balı tadan bilir elbetHer limanda bir kalp bıraktım![]()
Çok uzak gelemem, gönlüme düştün ama bu gönülde artık uslanmalı,ne bu ya! liman liman dolandırdı beni..Her limanda bir kalp bıraktım![]()
Bu resimlere kalp dayanmazHer limanda bir kalp bıraktım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!