Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim. Ama üye adinizla sizi hatırlayamadım kusura bakmayınBiraz geç oldu kusura bakmayınherşey çok güzeldi. Masajda çok rahatlattı.
Dm iletisi gelmemişti bende etkileşim olsun sen dm görürsün diye beğendim@The Kingslayer Dm den yazdım cevap bekliyorum, ona göre hareket edeceğim![]()
Sabırsızlıkla bekliyorumCansulanmamak ne mümkün. Az kaldı kampanyadan yararlandık görüşeceğiz yine güzellik
Cansu hanimi çok severim,iyi bir hanım efendi servisleri çok fazla bu anlamda da iyiBiraz geç oldu kusura bakmayınherşey çok güzeldi. Masajda çok rahatlattı.
Sanırım biraz var çok konuşmayan arkadaşlardanÇok konuşmayanaynen
Masajı beğenmiş sadece demekkiReferans için teşekkürler..
Abi detay niye yazmıyonuz teşekkür yazısı bile daha uzun![]()
Teşekkür ederim, güzel düşünceleriniz içinCansu hanimi çok severim,iyi bir hanım efendi servisleri çok fazla bu anlamda da iyi
Aynen dedigini kaçırmışım bakÇok konuşmayanaynen
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlıkBiraz geç oldu kusura bakmayınherşey çok güzeldi. Masajda çok rahatlattı.
Keşke bende sizden Birgün cevap alabilecek kadar şanslı olsamAynen dedigini kaçırmışım bakvalla sen bana kendini hatirlat yinede emin olayım
![]()
Benden cevap alamıyorsanız bir nedeni vardır muhakkakKeşke bende sizden Birgün cevap alabilecek kadar şanslı olsam![]()
5810Benden cevap alamıyorsanız bir nedeni vardır muhakkakbana numaranizin son 4 rakamını yazarsanız, neden cevap alamadiginiza bakalım
![]()
Bana yazdığınız mesajı hatirliyormusunuz merak ettim ama ben size neden dönüş yapmadığımi yazayım tabiki.
Cok özür dilerim en yakın zamanda kendimi size affettirmek isterim kabul ederseniz tabiiBana yazdığınız mesajı hatirliyormusunuz merak ettim ama ben size neden dönüş yapmadığımi yazayım tabiki.
Bana mesajınız da yaş sinirlamaniz varmı diye sormustunuz, profil bilgilerimde gerekli bilgiler bu konuda da mevcut zaten. Çok açıklayıcı ve net olan profil yazım var. Okumuş olsanız orada göreceksiniz. Bilgilerimde yazılı olmayan şeyler sorulduğunda cevap veriyorum. Yazılı olanlar da sorulursa sadece telefonlara cevap vermem gerekir, başka birşey yapamam malesef.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!