Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu hanımla keyif dolu bir gece

Datih

Normal Üye
14 Tem 2020
2
13
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanımla 10.01.2026 tarihinde 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.2 aydır kendisinden randevu almaya çalışıyordum. Referansım olmadan güvenip beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ederim. Kendisi gerçekten mükemmel kişilik ve karakterde bir o kadar da naif güzel bir kadın bunların yanında gayet temiz ve bakımlı vücudu da çok sıkı bir hanımefendi kendisi.

3 saatlik görüşmem neredeyse 4 saate çıktı (benden sonra programı olmadığı için süreyi sorun etmedi) ben gelmeden evvel 3 saat nasıl geçecek derken 4 saate yakın bir süre 10 dk da bitti sanki. Sohbeti muhabbeti çok güzel ve bir an olsun ilgisini üzerinizden ayırmıyor size değer veriyor ve önemsiyor kendimi yanında çok rahat hissettim sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşçasına bir rahatlıktı bir ara beraber şarkı bile söyledik 😊

Uzun lafın kısası gidin görün tanıyın kendisine iyi davranın çünkü o herşeyin en güzelini hakediyor. Burdan cansu hanıma kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum 😘😘😘

Kerim İskender Çevrimdışı
16 Eyl 2025
1,043
1,347
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanımla 10.01.2026 tarihinde 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdim.2 aydır kendisinden randevu almaya çalışıyordum. Referansım olmadan güvenip beni kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ederim. Kendisi gerçekten mükemmel kişilik ve karakterde bir o kadar da naif güzel bir kadın bunların yanında gayet temiz ve bakımlı vücudu da çok sıkı bir hanımefendi kendisi.

3 saatlik görüşmem neredeyse 4 saate çıktı (benden sonra programı olmadığı için süreyi sorun etmedi) ben gelmeden evvel 3 saat nasıl geçecek derken 4 saate yakın bir süre 10 dk da bitti sanki. Sohbeti muhabbeti çok güzel ve bir an olsun ilgisini üzerinizden ayırmıyor size değer veriyor ve önemsiyor kendimi yanında çok rahat hissettim sanki yıllardır birbirimizi tanıyormuşçasına bir rahatlıktı bir ara beraber şarkı bile söyledik 😊

Uzun lafın kısası gidin görün tanıyın kendisine iyi davranın çünkü o herşeyin en güzelini hakediyor. Burdan cansu hanıma kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum 😘😘😘
Bu güzel referansınız için size ve sevgili @Cansu kaya ya Teşekkür ederiz

master1710 Çevrimdışı
12 Eyl 2023
832
838
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Referans için teşekkürler.

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,762
10,500

Güzel düşüncelerin,paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için ben teşekkür ederim😘 ayrıca sıcak ve samimi hediyelerin için de teşekkür ederim🫣 ve hiç unutmayacağım hediyeler 😉
Evet referansın olmadan kabul ettim çünkü iletişimin çok güzeldi ve şartları da yerine getirsin, profilimde bu bilgiler yazılı. Sadece şartlar yerine gelmesi yeterli değil tabiki, iletişim çok önemli. İletişim iyi değilse referans bile olsa kabul etmiyorum😔
Sohbetinden keyif aldığım arkadaşlar da musaitsem eğer zaman sorunum olmuyor, kendime göre ayarlıyorum 🤪
İyiki tanıdım seni ve umarım tekrar görüşürüz seneye 🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar