- 5 Ara 2020
- 193
- 274
- 56
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Çok çok Gecikmeli olarak gelen Referans; uzun zamandır kendisi ile randuvulaşmıştık aksilikleri bir türlü bırakmadı üst üste geldi. Nihayet bir mesajla müsait olduğunu söyledi güzel evinde beni ağırladı.
Evinin konumu çok iyi yerde , araç ile gidecek arkadaşlar için otopark sorunu yok, hemen evinin yanında sokakta otopark var, güvenle kullanılabilir. Kapıyı açtığında Sarışın, güzel ve özel kadınla tanışmış oldum, açıkçası tahminlerimden daha hoş ve güzel bir kadın BEGÜM CANSIN
Kendinesine tekrar teşekkür ederim , sexi kıyafetler ile karşıladı beni.İkramları başarılı ve muhabbeti bir o kadar samimi ve içten, (viski koleksiyonu var) sanki uzun zamandır tanışıyormuş hissine kapılıyorsunuz . Gözler yeşil. İlk görüşme gerginliği yaşıyanlar bilir,
BEGÜM CANSIN'ında bunu hiç yaşamıyorsunuz.
Muhabbet sonrası bir duş sonrası ise heyecan başlıyor , bu zamanı çok detaylı anlatmayacağım ama muhteşem bir zaman geçirdim , kendisi çok ateşli ve sizi nasıl heyecanlandıracağını biliyor. Bundan sonra da kendisi ile görüşmeye devam edeceğim. Güzelliği yanında sizi de rahatlatan çok özel bir kadın BEGÜM CANSIN
Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Herşey için tekrar teşekkür ederim
Evinin konumu çok iyi yerde , araç ile gidecek arkadaşlar için otopark sorunu yok, hemen evinin yanında sokakta otopark var, güvenle kullanılabilir. Kapıyı açtığında Sarışın, güzel ve özel kadınla tanışmış oldum, açıkçası tahminlerimden daha hoş ve güzel bir kadın BEGÜM CANSIN
Muhabbet sonrası bir duş sonrası ise heyecan başlıyor , bu zamanı çok detaylı anlatmayacağım ama muhteşem bir zaman geçirdim , kendisi çok ateşli ve sizi nasıl heyecanlandıracağını biliyor. Bundan sonra da kendisi ile görüşmeye devam edeceğim. Güzelliği yanında sizi de rahatlatan çok özel bir kadın BEGÜM CANSIN