Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel ve mutluluk!

Paradoxica

Normal Üye
11 Tem 2021
16
80
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Oncelikle Cansel hanimdan ve diger forum uyelerinden ozur dileyerek baslamak isterim. 7. kez gorusmemize ragmen yeni referans aciyorum Cansel hanima. kusura bakma canim.

Nerden basliyacagimi bilemiyorum, Cansel hanimin evi cok merkezi ve nezih bir yerde , bulunmasi cok kolay, evinin ici fazla temiz kendisi gibi.

Cansel hanim cok hos sohbet, guler yuzlu, super ikramlqri olan hanim hanimcik ve kalbiniz icin asiri seksi olan biri. Yanindayken heryerinize ekstra kan pompalaniyor, diyeceginizi sasiriyorsunuz, her turlu kiyafetin bulundugu gardirobundan giyindigi kiyafete ve vucuduna bir bakis atinca tas gibi oluyorsunuz.

Ben genelde 1-2 seans ile yetinen biriyim ama her seferinde 5-6 saat kaliyorum yaninda, vaktin nasil gectigini anlamiyorum cunku. Mutlulugunuz icin elinden geleni yapan ve ugrasan birisi, ikramlar ve muhabbet ile zaten tam bir GFE tecrubesi yasatiyor size!

Yatak ile ilgili cok fazla ayrintili anlatim paylasmayi sevmiyorum ancak o incecik belini avuclariniz icinize aldiginizda sanki bir aydir gelmemissiniz gibi geliyorsunuz😉

Iyiki varsin cnm, cok ozelsin ve guzelsin, opuldun, nice gorusmelerize!!!😘

Kingz Çevrimdışı

Kingz

0
12 Ocak 2018
459
448
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Cansel ile zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten.

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
43
32
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yaşadıklarını bir gün bizlerinde yaşaması dileğiyle. Paylaşım için teşekkürler.

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,713
2,624
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Oncelikle Cansel hanimdan ve diger forum uyelerinden ozur dileyerek baslamak isterim. 7. kez gorusmemize ragmen yeni referans aciyorum Cansel hanima. kusura bakma canim.

Nerden basliyacagimi bilemiyorum, Cansel hanimin evi cok merkezi ve nezih bir yerde , bulunmasi cok kolay, evinin ici fazla temiz kendisi gibi.

Cansel hanim cok hos sohbet, guler yuzlu, super ikramlqri olan hanim hanimcik ve kalbiniz icin asiri seksi olan biri. Yanindayken heryerinize ekstra kan pompalaniyor, diyeceginizi sasiriyorsunuz, her turlu kiyafetin bulundugu gardirobundan giyindigi kiyafete ve vucuduna bir bakis atinca tas gibi oluyorsunuz.

Ben genelde 1-2 seans ile yetinen biriyim ama her seferinde 5-6 saat kaliyorum yaninda, vaktin nasil gectigini anlamiyorum cunku. Mutlulugunuz icin elinden geleni yapan ve ugrasan birisi, ikramlar ve muhabbet ile zaten tam bir GFE tecrubesi yasatiyor size!

Yatak ile ilgili cok fazla ayrintili anlatim paylasmayi sevmiyorum ancak o incecik belini avuclariniz icinize aldiginizda sanki bir aydir gelmemissiniz gibi geliyorsunuz😉

Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık. Cansel ile birlikteysen eğer zamanın bitmesini istemezsin🥰🥰😛😛

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi paylaşım için teşekkürler...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhabalar,

Merhaba bebişim...😎hiç önemli değil çok önemli işlerin ve yoğun olduğunu biliyorum...bu yoğunluğunda bile bana zaman ayırıp güzel sözler yazdığın için teşekkür ederim 🥰🥰 herşey karşılıklı benim içinde seninle geçen zaman harika ve keyifli 🥰🥰
🤭 Şurada bir yere deyinmek isterim 🤭benim kalcam zaten senin avucun kadar bebişim 🤣🤣🤣
❤️Sende iyiki varsın harikasın bende seni kocaman öpüyorum artık küçücük ağzımla nasıl kocaman öpüceksem seni 🤣🤣neyse gelince deneriz çok öpüyorum seni en uzun güzel görüşmelerimize diyorum 🧿🧿🧿 kendine cici bak bebişim 🥰🥰🥰

majedu Çevrimdışı
28 May 2021
215
257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel muhteşem bir kadındir.Görüşen her partner gibi siz de çok şanslısınız...
Sevgiler kendisine...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar