Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel ulusoy ile yine harika bi görüşme

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese marhaba daha önce ilk kez görüştüğüm cansel hanımla ikinci kez c.tesi günü tekrar buluştuk ,ilk görüşmenin ardından hemen aklimda bi daha nezaman giderim diye plan yaptım o yaşadığım güzel deneyimden sonra fazla arayı açamazdım zaten....yine harika ve sexy bir şekilde hazırlanmıştı cansel hanım içeri girer girmez samimiyeti ve güler yuzu ile etkisi altina aliveriyor insanı daha once evin güzeliği ve konum olarak rahat ulaşılabilir olduğunu söylemiştim ilk gorusmenin ardından nispetten daha az heycanlı ve rahattım tatli sohbet ve ikramlardan sonra yavaştan başladık öpüsmelere vücudu diri ve sıcak ben bayılıyorum hele ki o güzel kalçaları... koltukta başlayan sevişme yatak odasına devam etti harika bi uyumu içerisinde karşılıklı oral ve tabiki 69 es geçmeyerek bol pozisyonla ilk seansı sonlandırdık ...yine senas sonrası duş alışı yeni sexy kıyafetler giymesi çok harikaydı 2 saat nasil gecti anlamadım hiç bitmesin istedim ama herguzel seyin bir sonu vardır..tabi şimdilik fırsat buldukça sürekli görüşeceğim harika bir partner cansel ulusoy kendisine burdan tekrardan teşekkür ediyor. Bir sonraki görüşmeyi iple cekiyorum...

9 Ara 2017
1,049
1,312
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler ben de kendisiyle bugün görüştüm yine harikaydı vücut corabiyla karşıladi dediğim gibi her geçen gun daha da kendisini geliştiriyor

bledd45 Çevrimdışı
25 Ara 2019
212
283
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler ben de kendisiyle bugün görüştüm yine harikaydı vücut corabiyla karşıladi dediğim gibi her geçen gun daha da kendisini geliştiriyor
Gerçektende her görüşmede daha da zevk veriyor ayrıca kıyafetleri çok sexy ve cezbedici

Arclich Çevrimdışı

Arclich

The purpose of life is to live a life of purpose
17 Eki 2019
202
194
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok ciddi bir dolabı var. Çeşit konusunda oldukça başarılı.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
902
1,395
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım icin tesekkürler

Therain34 Çevrimdışı
27 Ocak 2021
53
224
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler Her iki tarafada tebrikler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese marhaba daha önce ilk kez görüştüğüm cansel hanımla ikinci kez c.tesi günü tekrar buluştuk ,ilk görüşmenin ardından hemen aklimda bi daha nezaman giderim diye plan yaptım o yaşadığım güzel deneyimden sonra fazla arayı açamazdım zaten....yine harika ve sexy bir şekilde hazırlanmıştı cansel hanım içeri girer girmez samimiyeti ve güler yuzu ile etkisi altina aliveriyor insanı daha once evin güzeliği ve konum olarak rahat ulaşılabilir olduğunu söylemiştim ilk gorusmenin ardından nispetten daha az heycanlı ve rahattım tatli sohbet ve ikramlardan sonra yavaştan başladık öpüsmelere vücudu diri ve sıcak ben bayılıyorum hele ki o güzel kalçaları... koltukta başlayan sevişme yatak odasına devam etti harika bi uyumu içerisinde karşılıklı oral ve tabiki 69 es geçmeyerek bol pozisyonla ilk seansı sonlandırdık ...yine senas sonrası duş alışı yeni sexy kıyafetler giymesi çok harikaydı 2 saat nasil gecti anlamadım hiç bitmesin istedim ama herguzel seyin bir sonu vardır..tabi şimdilik fırsat buldukça sürekli görüşeceğim harika bir partner cansel ulusoy kendisine burdan tekrardan teşekkür ediyor. Bir sonraki görüşmeyi iple cekiyorum...
Canım benim bende seni her defasında en güzel ve Sexsi bir şekilde karşılamaktan zevk alıyorum gerçekten seni tanıdığıma ve senin gibi kibar, saygılı bir beyefendiyi tanıdığım için çok mutluyum teşekkür ederim 🤗 bende seni 1.5 yıldır misafir etmekten mutluluk duyuyorum her gelişinde ellerin dolu geliyorsun 🥰daha uzun uzun güzel görüşmelerimize diyorum seviliyorsun 💋 bebeğim tekrar tekrar görüşmek üzere hoşçakal ❤️❤️❤️

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Rica ederim canım ❤️ sen istersinde ben giymezmiyim 🥰biliyorsun benim için misafirlerim çok önemli ve değerlidir hepsinin yeri ayrıdır bende 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar