- 5 Şub 2022
- 50
- 74
- 25
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar herkese. Aranıza yeni katıldım. İlk referansım Cansel hanıma olacak. Çok öyle uzun uzun yazma yeteneğim yoktur o yüzden direkt olarak konuya giriş yapayım. Gerek kendisiyle lokasyonlarımızın yakın olması gerekse de fotoğraflarıyla beni gerçekten etkilediği için bugüne program yaptık. Kapıdan içeri girdiğimde ise karşılaştığım kadının beklediğimden de güzel ve doğal biri olması çok özel ve güzel hissettirdi. Bunlara ek olarak kendisi çok güler yüzlü birisi ve samimi tavırlarıyla beni oldukça rahatlattı. Sohbeti ve misafirperverliği gayet iyiydi. Yatakta ise bu güzellik katlanarak devam etti. Yüzü ve fiziği gerçekten bana fazlaca estetik zevk verdi ki bunu kendisi de anlamıştır tavrımdan
Bir erkek olarak bence en önemli bulduğum şey ise hem sohbetiyle hem de performanıyla çok feminen olması. Sahip olduğu o dişil enerji bir erkeği baştan çıkarmaya fazlasıyla yetiyor. Ben oldukça memnun kaldım. En yakın zamanda kendisiyle tekrar görüşeceğiz umarım. Her şey için özellikle de günümü güzelleştirdiği için Cansel hanıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkese iyi forumlar diliyorum.