Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel Ulusoy Hk.

Viizzyy

Normal Üye
16 Şub 2021
13
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansel Hanım ile bir süre önce görüştük. Kendisini uzun zamandır takip etmeme rağmen görüşmeyi tercih etmemiştim. Forumdaki bir kaç yoruma istinaden kendisiyle görüştüm ve beni çok hoş bir şekilde misafir etti. İkramları ve kostümleri çok hoştu ve keyifle birliktelik yaşaması gerçekten çok hoştu. Forumda yazılanlara istinaden oralı sexi beni pek memnun etmedi.(oralın karşılıklı olduğunu düşünürsek bana yapılan kötü benim yaptığım güzeldi ama). Milf kategorisinde bir hanımefendi kendisi. İkramları size olan ilgi ve alakası, memnun etmek için gösterdiği çabalar neticesinde kesinlikle tavsiye ederim.
Unutmadan ben ücreti zarfla vermek taraftarıyım ve de taktim ettiğimde yada hanımefendi gelmeden önce hazırlayıp koyduğumda hemen alıp almamasına nedense çok dikkat ediyorum. Genellersek direk alınıyor ama almayan bir çok kişide biliyorum. (hemen almalarının kendilerince haklı sebepleri vardır muhakkak). Cansel hanım'la sohbet ettik çay kahve içtik en son çıkarken taktim ettim bir kere olsun sormadı hatta girdiğimde ücreti çıkartırken acelesi yok bile demişti. Kendisine selamlar ve sevgiler...
Vücut 8,5/10, yüz 8/10, Popo 10/10, İlişki 10/10, oral 6/10, muhabbet 10/10.

Maiden35 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
221
221
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Başkan paylaşım için teşekkürler ama popo ya 10 demişsin güldürdün beni 😊Biz mi Popo dan anlamıyoruz 😊

Ekli dosyalar

• 20210322_133920.jpg
    20210322_133920.jpg
    411.3 KB · Görüntüleme: 526
Son düzenleme:
Maiden35 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
221
221
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Pelinin diğer reklamcısı burda çalışıyor.
Pelin le 6 7 kez Berrak la 8 9 defa Derin ulu,kumsal 4 5 vs. Eskilerden de çok kişi sayabilirim görüşmüşümdür.Reklamcı olsam her seferinde konu acar sürekli paylasirdim merak etme 😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,982
13,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar