Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansel ile Muğla buluşması...

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
568
616
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Cansel ile sanırım 3 hafta önceydi Muğla'da kar, kış kiyamet diyebileceğimiz zamanlarda görüştük. Kendisi gerçekten samimi, konuşkan ve tabi ki de seksi bir hatun. Bol bol muhabbet ettik, bir fazlası seviştik galiba. Ben kendimi genelde çok normal ve samimi biri olarak tanimliyorum. Böyle anormal dönemler ve garip insanlarin bol olduğu bir dönemde Canselle vakit geçirmek bana iyi geldiği gibi ona da iyi gelmiştir sanirim.
İzmir'in güzelliklerini buralarda görmek iyi geldi bebekkkkkkk.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,727
11,020
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansel ile sanırım 3 hafta önceydi Muğla'da kar, kış kiyamet diyebileceğimiz zamanlarda görüştük. Kendisi gerçekten samimi, konuşkan ve tabi ki de seksi bir hatun. Bol bol muhabbet ettik, bir fazlası seviştik galiba. Ben kendimi genelde çok normal ve samimi biri olarak tanimliyorum. Böyle anormal dönemler ve garip insanlarin bol olduğu bir dönemde Canselle vakit geçirmek bana iyi geldiği gibi ona da iyi gelmiştir sanirim.
İyi geceler bebekkk ❤️ öncelikle yoruma biraz geç cevap verdim onun için kusura bakma 🙏affettiririm kendimi ondan şüphen olmasın 😎 evet İzmir'de kar yok duydum ki sizin orda varmış bende bir Muğla yapıp geleyim dedim hazır gelmişken bebikimi görmeden de İzmir'e dönemem dedim 🥰canım benim hoş sohbet, muhabbet seninlede ilgili herşey karşılıklı 🥰 benimde senin yanında güzel vakit geçirdiğim doğru🥰beni güzel güzel misafir ettiğin için ve çok ince düşünüp güzel hediyen için teşekkür ederim çok naziksin 🥰 seninde benim yanımda mutlu olduğunu bilmek benimde hoşuma gidiyor 🥰her ne kadar fazla fazla sevişmiş olsakta artık hasret gidermek diyelim biz ona 😉😉daha çok çok hasret gidermek üzere diyorum en kısa zamanda görüşmek üzere bebekkk❤️❤️❤️

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
568
616
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi geceler bebekkk ❤️ öncelikle yoruma biraz geç cevap verdim onun için kusura bakma 🙏affettiririm kendimi ondan şüphen olmasın 😎 evet İzmir'de kar yok duydum ki sizin orda varmış bende bir Muğla yapıp geleyim dedim hazır gelmişken bebikimi görmeden de İzmir'e dönemem dedim 🥰canım benim hoş sohbet, muhabbet seninlede ilgili herşey karşılıklı 🥰 benimde senin yanında güzel vakit geçirdiğim doğru🥰beni güzel güzel misafir ettiğin için ve çok ince düşünüp güzel hediyen için teşekkür ederim çok naziksin 🥰 seninde benim yanımda mutlu olduğunu bilmek benimde hoşuma gidiyor 🥰her ne kadar fazla fazla sevişmiş olsakta artık hasret gidermek diyelim biz ona 😉😉daha çok çok hasret gidermek üzere diyorum en kısa zamanda görüşmek üzere bebekkk❤️❤️❤️
Zaten geç yazdığım bir refe, daha geç cevap vermek suretiyle ne yazdigimi unutmak uzereyken hatirlattigin icin teşekkür ediyorum bebekkk. Ne demişler gonuller bir olsun, mumkunse ayni yatakta (bunu kendim uydurdum, ama iyi durdu gibi geldi burada, nasil atasozu gibi oldu dimi?) Öptüm bebekkk.

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,990
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Zaten geç yazdığım bir refe, daha geç cevap vermek suretiyle ne yazdigimi unutmak uzereyken hatirlattigin icin teşekkür ediyorum bebekkk. Ne demişler gonuller bir olsun, mumkunse ayni yatakta (bunu kendim uydurdum, ama iyi durdu gibi geldi burada, nasil atasozu gibi oldu dimi?) Öptüm bebekkk.
Olsun canım hiç önemli değil 😉seninde dediğin gibi gönüller bir olsun 🥰daha çok beraber yatakta zaman geçireceğiz ondan şüphen olmasın 😎🥰 bu arada ata sözünde güzel uydurmuşsun 🤣🤣🤣bebekkk ❤️❤️❤️ bende seni kocaman öpüyorum 💋💋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,758
7,388
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylasim icin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar