Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cansel hanım: ilk ziyaret

20 Ara 2020
60
111
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hafta başında forumda hakkında bir çok olumlu referans bulunan Cansel hanımı ziyaret ettim. Gerçekten hakkında yazılan tüm olumlu mesajların ne kadar doğru olduğunu bizzat yaşadım. 2 saat muhteşem ve dolu dolu geçti. Çok kaliteli kibar bir hanım efendi. Sohbet harika. Sex muhteşem. Anlaşılan ben de Balçova yollarını epey aşındıracağım. Teşekkürler Cansel Hanım

Serbian Çevrimdışı
8 Mar 2019
219
719
Cinsiyetiniz nedir?
Bu hafta başında forumda hakkında bir çok olumlu referans bulunan Cansel hanımı ziyaret ettim. Gerçekten hakkında yazılan tüm olumlu mesajların ne kadar doğru olduğunu bizzat yaşadım. 2 saat muhteşem ve dolu dolu geçti. Çok kaliteli kibar bir hanım efendi. Sohbet harika. Sex muhteşem. Anlaşılan ben de Balçova yollarını epey aşındıracağım. Teşekkürler Cansel Hanım
Hayırlı olsun. :) Cansel Hanım çok özeldir. Hep söylüyorum İzmirliler çok şanslı. İzmir'in boyozu, kumrusu, gevreği bir de Cansel'i meşhur. :)

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için bende sizi tanıdığıma çok sevindim🥰tabiki gelirseniz çok mutlu olurum🥰rica ederim yine beklerim 💋
İzmir bambaşkadır..Cansel zaten vazgeçilmezidir..Paylaşım için teşekkürler

Cansel Ulusoy Çevrimdışı

Cansel Ulusoy

Forum Destekçisi
19 Nis 2021
10,359
23,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Çok teşekkür ederim ❤️❤️seviliyorsunuz😉

Yaramaz kedi Çevrimdışı
17 May 2021
111
74
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar