Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Canım Ceydam demek istiyorum

11 Ağu 2025
170
170
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ekim ayının sonlarına doğru Ceyda Hanımla @CEYDA görüştük. Otopark sorunu yok. Toplu taşımayla gitmediğim için onu bilmiyorum. Ama taksi mesafesi metro durakları var. Tabi ilk olduğu için ilk başta biraz yazıştık. Kabul ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Her şeyi dört dörtlük bir Hanım kendisi. Ben çok etkilendim. Yüzü, fiziği, sevişmesi, tavrı ve sohbeti 10 numara 5 yıldız. Burada olduğu için çok şanslıyız. Tekrar tekrar sürekli görüşmeyi düşünüyorum inşallah.

CEYDA Çevrimdışı
19 Şub 2020
154
519
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ekim ayının sonlarına doğru Ceyda Hanımla @CEYDA görüştük. Otopark sorunu yok. Toplu taşımayla gitmediğim için onu bilmiyorum. Ama taksi mesafesi metro durakları var. Tabi ilk olduğu için ilk başta biraz yazıştık. Kabul ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Her şeyi dört dörtlük bir Hanım kendisi. Ben çok etkilendim. Yüzü, fiziği, sevişmesi, tavrı ve sohbeti 10 numara 5 yıldız. Burada olduğu için çok şanslıyız. Tekrar tekrar sürekli görüşmeyi düşünüyorum inşallah.
Teşekkür ediyorum her zaman beklerim 🤩🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,803
13,217
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar