Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Çağla ile 10 saat

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
63
209
Cinsiyetiniz nedir?
@Çağlaa Daha önce görüşmenin rahatlığı ile program oluşturduk dedim uzun olsun bu sefer sana doyulmaz ama bir nebze doyarım dedim o da tamam dedi anlaştık incall olarak

Kapı açıldı , çağla güzelliği,gençliği ile beni mest etti tekrardan bu kızda bir sey var çok mütevazı ki bu sektörde böylesini denk gelebilmek çok nadir olur bilirsiniz zaten

Ten uyumu kafa uyumu her seyimiz uydu bizim bol sevişmeli bol muhabbetli çok güzel bir gün geçirdik öğlenden geceye kadar skor odaklı değilim dersem yalan olur gayet bol skorlu bir görüşme oldu :)

Kendisine teşekkür ediyorum bir daha görüşmek üzere

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
1,825
1,790
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Çağlaa Daha önce görüşmenin rahatlığı ile program oluşturduk dedim uzun olsun bu sefer sana doyulmaz ama bir nebze doyarım dedim o da tamam dedi anlaştık incall olarak

Kapı açıldı , çağla güzelliği,gençliği ile beni mest etti tekrardan bu kızda bir sey var çok mütevazı ki bu sektörde böylesini denk gelebilmek çok nadir olur bilirsiniz zaten

Ten uyumu kafa uyumu her seyimiz uydu bizim bol sevişmeli bol muhabbetli çok güzel bir gün geçirdik öğlenden geceye kadar skor odaklı değilim dersem yalan olur gayet bol skorlu bir görüşme oldu :)

Referans için teşekkürler

Çağlaa Çevrimdışı
16 Ağu 2025
338
1,766
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canımmm teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar