- 20 Mar 2015
- 575
- 891
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar sevgili forumdaşlar,
Pandeminin aşırı yoğunlaştığı dönemde tedbir amaçlı bir süreliğine kendi fişimi çekmiştim, ama gözüm, kulağım hep buradaydı
sonunda kendimi hazır hissettiğimde komşum kadar yakın sayılacak @BAHAR o taciz etmeye başladım, bir kaç denemeden sonra ajandaları uydurduk, sözleştiğimiz saatte kapısındaydım, meşhur merdivenleri nefes nefese tırmandım, son basamakta kapı açıldı, loş girişte önce bir afalladım, doğru eve gitmiştim ama karşılayan başka biriydi sanki, ses tonu tutuyor, yüzü de tamam, ama vücut başka biri 
, sen şöyle aydınlık bir yere geç benim emin olmam lazım dedim, vallahi @BAHAR ama acaip zayıflamış bir @BAHAR şaşırmalar bitince oturduk, başarı hikayesinden bahsetti, sahiden çok ciddi bir azim çünkü yaptığı diyet ve kardiyo sahiden ağır bir program, en büyük üzüntüsü eski kıyafetlerinin hiç birinin olmaması 

Kırmızı ışıklı odaya geçip kendini bana bırakmasını istedim, önceden konuştuğumuz gibi üstünde sadece hafif bir kıyafet vardı, iç çamaşırı yok
, söz verdiğim orala başladım, taki @BAHAR titreye titreye, haykırarak boşalıncaya kadar, sarsıntılar bittiğinde çarşaf yatakta top olmuş, yastıklar yere uçmuştu
tabi ortalığı toplamaya kalkmadık, yatağın kenarına çekip, bacaklarını omuzuma aldım, sivri topuklu kırmızı bantlı ayakkabıları hala ayağındaydı, yüksek tempolu bir birleşmeden sonra göğüslerinin arasında final yaptım, duş sonrası kıyafetini yenileyen @BAHAR sadece hatıralarda kalmaması gereken saks mavisi bir body giymişti, fotoğraf talebimi geri çevirmeyip bu pozu verdi 

Çekim sonrası tekrar oynaşmaya başladık, aslında daha çok resim çekmek istiyordum, ufaklık duruma itiraz edip duruyordu, @BAHAR ında eli kolu rahat durmuyordu, müthiş bir 69, ardından uzun bir doggy, cow girl, çarpraz misyoner derken yine final oldu, duşlar alındı, yatakta sarılıp biraz uzanıldı, uzun uzun öpüşüldü, ayrılık saati zaten çok fazla geçilmişti, toparlanıp evden ayrıldım, günün hatırasını sizinle paylaştım, esmerleri sevin @BAHAR ı daha çok sevin, kalın sağlıcakla ....
Pandeminin aşırı yoğunlaştığı dönemde tedbir amaçlı bir süreliğine kendi fişimi çekmiştim, ama gözüm, kulağım hep buradaydı
Kırmızı ışıklı odaya geçip kendini bana bırakmasını istedim, önceden konuştuğumuz gibi üstünde sadece hafif bir kıyafet vardı, iç çamaşırı yok

Çekim sonrası tekrar oynaşmaya başladık, aslında daha çok resim çekmek istiyordum, ufaklık duruma itiraz edip duruyordu, @BAHAR ında eli kolu rahat durmuyordu, müthiş bir 69, ardından uzun bir doggy, cow girl, çarpraz misyoner derken yine final oldu, duşlar alındı, yatakta sarılıp biraz uzanıldı, uzun uzun öpüşüldü, ayrılık saati zaten çok fazla geçilmişti, toparlanıp evden ayrıldım, günün hatırasını sizinle paylaştım, esmerleri sevin @BAHAR ı daha çok sevin, kalın sağlıcakla ....