- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,988
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu güzel ve samimi mesajınızla o anılarda sizinde yer alacağınızdan eminim çok teşekkür ediyorum tanışmak dileğiyleHatıratının bir sayfasında güzel bir anın olabilmek dileklerimle @Cansel Ulusoy
Mutlu günler dilerim.
İlk İzmir seyahatimde tanışacağımıza eminim, o güne dek kendinize çok iyi bakınBu güzel ve samimi mesajınızla o anılarda sizinde yer alacağınızdan eminim çok teşekkür ediyorum tanışmak dileğiyle
Sizede mutlu günler diliyorum![]()
![]()
Fotoğrafdaki detayda gözümden kaçmadıHayat hatıradır;
Defterinize güzel şeyler yazın
![]()
Nostaljik çok karanlık olmuşHayat hatıradır;
![]()
Tabiki neden olmasınİlk İzmir seyahatimde tanışacağımıza eminim, o güne dek kendinize çok iyi bakın![]()
Hani nerde detay bakim dur bendeFotoğrafdaki detayda gözümden kaçmadı![]()
Biraz aydınlatalım ozamanNostaljik çok karanlık olmuş
Sende benim her zaman kalbimde olucak hatıramsın canımın içiDefterime yazdığım en güzel hatıramsın bebeğim![]()
Senle olsunHayat hatıradır;
![]()
Bak iyi bak belki bulursunHani nerde detay bakim dur bende![]()
Bende sizinle geçireceğimiz özel gecelerin kuğu olmak istiyorum umarım en kısa zamandaFotoğrafa baktığım an neden bilmiyorum ama “ siyah kuğu “ gördüm.. kuğu en azından benim dünyamda özeldirelbet bir gün , o dünyanın bir yerlerinde özel saatlerin içinde yer almanı umut ediyorum
![]()
Teşekkür ederimArkadan güneş parlarken adeta gökyüzünden inmiş kanatlı bir melek misali , çok güzel sanatsal bir görüntü![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!