- 4 Tem 2025
- 866
- 2,801
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tam aradığım öğrenciBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Sen öğrenci ben öğretmen cezalarımdan kaçamazsın amaBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
böle ögrenci olursan o bölümden hiç bir erkek mezun olamazBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Bu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Bana kıyamazsın amaSen öğrenci ben öğretmen cezalarımdan kaçamazsın ama
Kimyamız uyarsa fizik de sürtünme kuvveti üzerinde deney yaparızSeninle kimyamız kesin uyuşurdu diyeyim o zaman ben de![]()
Sen bence fiziğe gir örnek bir öğrenci olarakBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Hemen öğrenci yapalım sizi,bende hocam olurum kimya deneyleri yapabiliriz kiBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Sürtünme en sevdiğim kısım sanırım bilmiyorum belli oluyor mu ama bol bol sürtünme taraftarıyımKimyamız uyarsa fizik de sürtünme kuvveti üzerinde deney yaparız![]()
Laboratuvarı ateşe vermeye hazırım; sıcaklığımız hızla yükseliyor ve aramızdaki bu en güçlü bağın tepkimesi, tüm çözeltileri kaynatmaya yeter.Bu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Böyle güzel seksi öğrenciye en güzel ceza ben olmalıyım amaBana kıyamazsın ama![]()
Korkutma bakBöyle güzel seksi öğrenciye en güzel ceza ben olmalıyım ama
Laboratuvarı ateşe vermeye hazırım; sıcaklığımız hızla yükseliyor ve aramızdaki bu en güçlü bağın tepkimesi, tüm çözeltileri kaynatmaya yeter.![]()
Çok ikna edici kinetik enerjiKimyamız uyarsa fizik de sürtünme kuvveti üzerinde deney yaparız![]()
Haahhaahha sevdim bunu tamam hocan olarak ilk cezan uslu bi öğrenci olmanKorkutma bak![]()
Hemen öğrenci yapalım sizi,bende hocam olurum kimya deneyleri yapabiliriz ki![]()
![]()
Etek boyu biraz uzun sanırım ecem hanım hafif yukarıya çekelim miBu tarz öğrenci olmak isterdim. En çokta kimya dersine böyle girmekkimyasal reaksiyonları anlatmak. Ve çözleti deneyinde şeker olmak
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!