Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu soguk kıs gününde içimi ısıttı

kurak09 Çevrimdışı
2 Eki 2025
265
225
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar arzu hanımla bugun tanısma fırsatı buldum. Avrupa yakasından anadolu yakasına yollara düştüm iyiki de düşmüşüm konumu çok rahat park sorunu yok evi güzel temiz. Arzu hanım kapıda cok şık sıcak samimi hos ve seksi beni benden aldı. Kendisi hoş güzel kesinlikle fotograflardan çok daha güzel. İçten doğal konuskan misafirini çok güzel ağırlayan tam bir hanımefendi. Rica ve isteklerim oldu sağolsun hiç geri çevirmedi kendi evimde gibi rahat hisettim.Özel anlara değinecek olursak temiz bakımlı mis giibi teni ve hos kokusu esliginde önce ayna karsısında müzikle dans daha sonra ayna karsısında muhtesem bir oral aynaları çok seviyor ve aynalarla barışık fiziğide yüzü de çok güzel. Doggy harbi kraliçesii bosuna kraliçe dememisler.Anlatılmaz yasanır ben çok memnun kaldım Herkese tavsiye ederim kendisine beni kabul ettiği için ve bu güzel iki saat için çok teşekkür ediyorum

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifle okunan ve son derece bilgilendirici paylasiminiz icin cok tesekkurler.

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Herkese merhabalar arzu hanımla bugun tanısma fırsatı buldum. Avrupa yakasından anadolu yakasına yollara düştüm iyiki de düşmüşüm konumu çok rahat park sorunu yok evi güzel temiz. Arzu hanım kapıda cok şık sıcak samimi hos ve seksi beni benden aldı. Kendisi hoş güzel kesinlikle fotograflardan çok daha güzel. İçten doğal konuskan misafirini çok güzel ağırlayan tam bir hanımefendi. Rica ve isteklerim oldu sağolsun hiç geri çevirmedi kendi evimde gibi rahat hisettim.Özel anlara değinecek olursak temiz bakımlı mis giibi teni ve hos kokusu esliginde önce ayna karsısında müzikle dans daha sonra ayna karsısında muhtesem bir oral aynaları çok seviyor ve aynalarla barışık fiziğide yüzü de çok güzel. Doggy harbi kraliçesii bosuna kraliçe dememisler.Anlatılmaz yasanır ben çok memnun kaldım Herkese tavsiye ederim kendisine beni kabul ettiği için ve bu güzel iki saat için çok teşekkür ediyorum
Canım bu güzel referansın için zaman ayırıp yazdığın için çok teşekkür ediyorum kalemine ve yüreğine sağlık yine yeniden sevişmek dileğiyle sana ve bütün Forum ailesine mutlu huzurlu sağlıklı yıllar diliyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar