Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu şekilde görünce ne yapardın ki?🫦🙈🙈😈

Elnesri Çevrimdışı
11 Mar 2025
429
485
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burda yazamam,ceza olabilir..
Kulağına soylerim

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu şekilde görünce ne yapardın ki?🫦🙈😈
Direk ..........................................

Noktaların geldiği yere yapabileceğim o kadar çok şey yazabilirim ki . Sen bile tahmin edemezsin

Maşallah 🤩 🧿🧿 sana .

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeni deneyimler yeni tatlar sen ve ben🔥🔥🔥

Gözümüze ve kalbimize dokunan paylaşımların, varlığınla birleşince daha da anlam kazandı; ‘sen ve ben’ sözünle kulaklarımız da güzelliğe doydu

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
866
2,802
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
202
286
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Shield canın çekti galiba
Nasıl bir ruh hastasın sen yav hesap acıyon 1 hafta geçmiyor ban yiyon. :) En azından konuşma tarzını değiş be adam. "Saçlardan sertçe tutarak" bu kelimeden başka bir kelime haznen yok mu hiç :ROFLMAO: Admin neden ip ban atmıyor sana anlamıyorum.

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir’in güzelleri kampanya sesimize , İstanbul’dan kulak vermediler 🙂 bakarsınız İstanbul’dan sizler için gelecek üstadlar vardır pembişler ???

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İzmir’in güzelleri kampanya sesimize , İstanbul’dan kulak vermediler 🙂 bakarsınız İstanbul’dan sizler için gelecek üstadlar vardır pembişler ???
Kampanya ...

Kampanya, bir ürün, hizmet ya da fikir için belirli bir süreyle yapılan tanıtım, indirim veya teşvik çalışmasıdır. Amacı genellikle daha fazla kişiye ulaşmak, ve MARKA bilinirliğini yükseltmektir.
Marka ise
insanların zihninde o isimle oluşan güven, his ve algıdır.
🥰🥰🥰
Kampanya marka olma yolundaki ilk adımlardan birisidir .

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
866
2,802
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kampanya ...

Kampanya, bir ürün, hizmet ya da fikir için belirli bir süreyle yapılan tanıtım, indirim veya teşvik çalışmasıdır. Amacı genellikle daha fazla kişiye ulaşmak, ve MARKA bilinirliğini yükseltmektir.
Marka ise
insanların zihninde o isimle oluşan güven, his ve algıdır.
🥰🥰🥰
Kampanya marka olma yolundaki ilk adımlardan birisidir . Ama ben az olsun güzel olsun fikrindeyim . Nerde çokluk orda …….. derler🙈🤗🤗

24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kardeş öncelikle saygılı olmayı öğren. Seni ilgilendiren bir paylaşıma şahsen yorum yapmış olsam anlarım balıklama dalmanı da , seni bağlamayan bir durumda böyle paraşütle söylemleri boşa düşürmeni anlamam ve haklı da bulmam beklenemez bu birincisi..

İkincisi İstanbul ya da İzmir kimsenin sahipli
Yerleri değil. Özellikle İstanbul’dan İzmir’e geliyoruz sırf görüşme yapmak için geliyoruz diye yazarsak o zaman ( yine bu üslupla değil ) konuşursun..

Konunun muhatabı pembişler cevap verir bende bir daha bu konuda konuşmam zaten.

Ama pembişler !!!! Sen değilsin buradaki muhatap..!!!

24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne kadar saçma bir düşünce,kafa yapısı!!!Dostum sen ürün ya da mal satın almıyorsun.Sana göre sürüm yapsın kazansın ama benim param var SAMSUNG,SONY,TOSHIBA kullanmak istiyorum.Ben kaliteye böyle bakarım,10 Vestel,Beko alacağıma 1 tane kalite alır keyfime bakarım ..
Senin bakış açınla, benim bakış açım aynı olacak diye mecburiyet söz konusu değil.
Saçmalık senin üslubunda.. dostum olan kişi benimle böyle tuhaf bir dille konuşmaz konuşamaz.

Kendi dostlarınla git bu üslupta konuş efendi..

25 Mar 2023
148
386
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu şekilde görsem açarım ellerimi semaya
Derim ki ey yaradan sen neler yaratıyorsun 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bak şimdi bu bir ,senin dostun,kardeşin değilim😉İkincisi ben bunu yasakelma arkadaşa yazdım sen niye yazdın?Aynı hesapmısınız?Bak ne güzel söylemişsin herkesin bakış açısı farklı ama saygı duymuyorsun!!!Sen ilk önce insanların hayalleri ve ekmeğiyle oynamamayi öğren 😉Yok indirim yap ,kampanya yap gelelim vs.
Senden dost olmayacağı aşikar zaten. Önce haddini bil.
Alıntılanmışsın benim mesajımı yukarıya zahmet olmayacaksa bak.. ben ona istinaden cevap verdim.
@yasakelma80 üstadımı tanıyanlar tanır
Beni de az da olsa tanıyanlar tanır.
Kendimizi sana tanıtacak değiliz..
Şimdi git kendi kapının önünde takıl.
Kimseye de haksız yere yok aynı hesaplarmısınız filan diye saçmalama.. !!!

Kimsenin huzurunu bozmaya da sebep olma..
Yazışmanın sahip olduğu pembişten de kendi adıma sonsuz özürlerimi diliyorum.
Kusuruma bakmayın lütfen..
saygılar..

24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🤫🤫🤫işine gelene cevap işine gelmeyince topu taca atma. Sen önce kafana göre ithamlarda bulunma.. aynı hesaplar olduğumuzu ispatla hadi yiyorsa !!!

24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Direk ofsaytsın 😃Başkasının mesajına kendin yazmış gibi cevaplayarak 😉Almışsınız arkanıza jokeri ..Yaz,çiz ne güzel!!!Rednose olacakti hepinizi uçururdu😎
Senin derdin belli oldu anlaşıldı.. cephe genişletmek istiyorsun sadece. Şu konudan dönüp de bütün saçmalıkları yapıp da gele gele @Joker e geldin öyle mi ? Gerçekten şaka gibisin.. seninle zaman geçirmeye değmez..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle mesajınızı bulmak ta baya zorlandım 🙈🙈🙈

''Kampanya marka olma yolundaki ilk adımlardan birisidir . Ama ben az olsun güzel olsun fikrindeyim . Nerde çokluk orda …….. derler🙈🤗🤗''

Espiri ile başlamış bir paylaşıma cevap vermeniz hoş
Kendiniz gibi cevabınız da güzel ve naif sizi takdir etmekte ne kadar haklı olduğumun bir göstergesi naif kibar cevap için teşekkürler .

Biz talebimizi kibarca ilettik, siz de kibarca topu taca attınız. 😏
Sonuçta arz talep meselesi öyle değil mi arz talebe karşılık bulmadı .
Ama Oyun hâlâ devam ediyor, uzatması da var. Belki saha ya uzatmalarda gireriz ama yedek kulubesi dolu 🙈🙈
Kampanya olsa da olmasa da, fırsat bulunca o top sahaya girer.
Kampanya sadece süreci biraz hızlandıracak bir unsur, başka bir şey değil. Bu ne sizin nede bizim bir kaliteden ödün verdiğimiz anlamına gelmez

Kanaatim Biz kibarlıktan taviz vermedik, siz de vermediniz; netice: top hâlâ bekliyor. ..
Kimbilir belki siz belki biz hayatın engebeli yollarında denk geliriz .
Denk gelebilmek ümidi ile ..
saygı ve sevgi ile....
keyifli forumlar

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Senin derdin belli oldu anlaşıldı.. cephe genişletmek istiyorsun sadece. Şu konudan dönüp de bütün saçmalıkları yapıp da gele gele @Joker e geldin öyle mi ? Gerçekten şaka gibisin.. seninle zaman geçirmeye değmez..
Neler oluyor oralar da kim kimle bir şeyler yaşamış anlamaya çalışıyorum konu oradan buraya nasıl geldi ......
sadece kibarca bir talepte bulunduk . Arkadaş kim konunun muhatabı gayet şık hoş cevabını vermiş ve talebe arz etmemiş .
Arkadaş. Kendi ile çelişmiş verdiği cevaplar konu ile alakalı değil tamamen sataşma ya yönelik cevap ve klavye delikanlılığı .
Karın ağrısı farklı .
Hayır konuyu şöyle anlatacağım sonuçta burada bir anlaşma ve bir hizmet konuşuluyor ve işin özünde bir Marketing oluyor sonuçta öyle değil mi ? Bir fikir beyan edilmiş konunun muhatabına .muhattap da güzel ince bir cevap vermiş .
Yok nesneleştirme vs çok cevap verme odaklı ben keyfime bakarım diyerek de sanki biraz
Aslında biz kampanya talep ederken sadece bir talep iletmiş olmuyoruz; aynı zamanda ilgi duyduğumuzu, değer verdiğimizi ve ulaşabilirliği desteklediğimizi göstermiş oluyoruz.
Öyle değil mi ?

Ama “ben keyfime bakarım” yaklaşımı, işin duygusal boyutunu tamamen dışarıda bırakıyor ve hizmeti küçümser bir havaya bürünüyor.
Kısacası, kampanya isterken bile nezaket ve değer göstermeyi seçiyoruz; karşı tarafın tavrı ise bunu aşağılamaya çevirmiş gibi görünüyor. Bu da benim fikrim .

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oglum ne içiyorsunuz ?Sabahın 5-6 yazıyorsunuz ?😃Engellemeyin de bir konuşalı

Oglum ne içiyorsunuz ?Sabahın 5-6 yazıyorsunuz ?😃Engellemeyin de bir konuşalım
Niye konuşuyoruz
Sen hangi konu hakkında konuşmak istiyorsun
Talebin ne ? Ki seni muhattap alalım .

Sen ne içiyorsun da bu kadar taktın durmadan yeni nickler ile geliyorsun

Konu da seni ilgilendiren ne var ?
Pembiş gerekli cevabı vermiş geçmiş gitmiş ....

Muhattap olmadığın konular da cevap cabası ilginç ...

Ecem Arslan Çevrimdışı
4 Tem 2025
866
2,802
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bakın sevgili maviş arkadaşlarım… Bizi biz yapan bireysel farklılıklarımız , olaylara farklı bakış ve yaklaşım tarzımızdır. Hepimiz her konuda birşeyler düşünüp isteme , fikir yürütme yada değerlendirme yapabiliriz. Bunlar kimse tarafından doğru kabul edilmek zorunda değil. Ve en önemlisi hepimiz bu forumda yada bu olayda eğlenmek ve eğlendiğimiz kişi ve zaman da güzel anılar biriktirmek için varız. O nedenle her ne olursa olsun birbirimize empatik yaklaşım sergileyip çok olumsuz veya redçi bir tavırdan uzak durmamız gerek . Neden mi? ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE KISA VE ÖYLE YANILSAMALI Kİ ÇOKTA CİDDİYE ALMAMAK GEREK💋💋🫶🫶🫶

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bakın sevgili maviş arkadaşlarım… Bizi biz yapan bireysel farklılıklarımız , olaylara farklı bakış ve yaklaşım tarzımızdır. Hepimiz her konuda birşeyler düşünüp isteme , fikir yürütme yada değerlendirme yapabiliriz. Bunlar kimse tarafından doğru kabul edilmek zorunda değil. Ve en önemlisi hepimiz bu forumda yada bu olayda eğlenmek ve eğlendiğimiz kişi ve zaman da güzel anılar biriktirmek için varız. O nedenle her ne olursa olsun birbirimize empatik yaklaşım sergileyip çok olumsuz veya redçi bir tavırdan uzak durmamız gerek . Neden mi? ÇÜNKÜ HAYAT ÖYLE KISA VE ÖYLE YANILSAMALI Kİ ÇOKTA CİDDİYE ALMAMAK GEREK💋💋🫶🫶🫶
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Sizi seviyoruz .

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
tanerkum Çevrimdışı
15 Kas 2025
9
3
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu şekilde görünce ne yapardın ki?🫦🙈😈
Arkana geçip seni yavaş yavaş soyup o sulanmış şeftalinin tadına bakardım sonra yavaş ama etkili vuruşlarla güzel bir ilişkiye girerdim off ne canım çekti 😏:devilish:😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar