- 13 Ara 2019
- 3,092
- 4,161
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selam Zamparalar
Adını burada duyduğumdan beri ,dilime dolanan o şarkı;"Ah Sevda,ah Sevda, Bu ne yaman Sevda..."
Bu gün,kendimi ödullendirdim . O şarkının kaynağına , @Vip Sevda'nın ocağına,gittim. Onu kucağıma aldım. Ama nasıl da dans ediyor kucağımda...
Kapıdan girer girmez size,birazdan neler olacağının ilk sinyallerini veriyor zaten.İcten sıcak bir kucaklama ve öpüş. Sonra koltukta cilveleşmeler,derken başlıyor dans. Ayakta kıvırmalar ,sallanmalar. İşveli bakışlarla. Derken,popoyu dönüp, yüzüme,yüzüme dayanması ilk kıvılcım oluyor . Ona eşlik etmek o kadar keyifli ki.Dakikalarca sürdürülebilir. Ama o,bi tık daha artırıyor ısıyı. Kucağıma oturuyor veeee.. Asıl dans şimdi başlıyor . Üzerimizdeki fazlalıkları da atıyoruz yavaştan. Bir eli saçlarında şuh bi şekilde bana bakarken diğer eliyle bedenimde geziniyor. Benim eller,kollar karışık, neresiyle ilgileneyim ? Şaşırıyorum ..Bi taraftan memiktolara ilgi gösterirken ,diğer taraftan popoyu es geçmiyorum. Arada üzerime çekip, dudaklarına yapışıyorum. Dudaklar demişken,oraya bi parantez açmasam olmaz. Dudaklar,gerçekten efsane.Kalın,pufudik.Hani şöyle,fırından yeni çıkmış çöreği nasıl ısırırsın? Onun gibi,haz alıyorsun.Farklı tarafı, burada her ısırıkta aynı hazzı alıyorsun. Ve doyamıyorsun. Çok derin,ateşli öpüşüyor net.Ateşin şiddeti artınca, yatak odasına doğru geçiyoruz. Ayakta başlayan sevişmemiz,yatağa doğru ilerliyor. Önce,ben bütün bedenini, en kuytu yerine kadar,öpülmedik yer bırakmadan dolaşıyorum. Orada biraz daha uzun süre kalıyorum . Özel ilgi istiyor çünkü.Biraz hoyratca davranıyorum. Dil darbelerim hızlandıkça elimde kıvranıp duruyor yavrucak.İniltiler arttıkça artıyordu.Oldukca fazla ıslanmıştı artık. Roller değişiyor, o tatlı kadın inisiyatifi alıp, beni sömürmeye başlıyordu.Ateşli dudakları vücudumda gezinirken,elleri de,erojen bölgemde aktifleşiyordu.Oral yapmaya başladığında ise alevler tüm bedenimi sarmıştı artık. Ön sevişmenin nirvanasını yaşıyorduk.Dayanılmaz noktaya geldiğimizde, üzerime çıkmış,şuh bakışlarla, yükselip alçalıyordu. Bi ara,koparacak artık dedim.
Dogy pozisyonunda ise manzara muhteşem. (Neyi,nasıl gördüğümü paylaşıyorum sizinle
) Dayanılmaz bir haz . Kalçalara vurdukça dalgalanıyor. Dalgalandıkca,ikimizi de alev bulutu sarıyordu.Ateşle kavrulup,yuvarlandığımızda o pürüzsüz, harika bedeni altımdaydı artık.Hızlı bir ritim yakalamıştık. Kulağıma fısıldadığı o dirty cümleler,beni çıldırtmaya yetmişti. Köfte dudaklarına bir kez daha yapışıp, hoyratca vakumlarken,hazzın zirvesine ulaştık. Nefes,nefese iniltilerle finalledik muhteşem gösteriyi. İçimizde mutluluk,üstünüzde tatlı bir yorgunluk vardı. Bir süre daha sarılıp kaldık öyle. Gerçekten, çok harika şeylerdi yaşadıklarımız. Daha muhteşemi olur mu? Yaşayıp göreceğiz.
Sevda; Minyon ama,kalçalar ve popo oldukca dolgun bir kadın.Dudaklar ve öpüsmesi efsane.Çekik gözlerle bakısları beni cezbetti.İctenliği,fizikî ve ruhen doğallığı harika .. Uzun,siyah saçları var. Memiktolar, bence güzel.Dolgu,silikon yok.