Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bu güzellik sadece benim olmalı;)

Gizlilik1

Normal Üye
22 Ocak 2021
22
40
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tadım’la sakın görüşmeyin!!! Onu paylaşmak istemiyorum;)))

Forumda bu 2.yorumum, ilki referans odaklı bir yorumdu ama bu seferkini tamamen isteyerek ve bu güzelliği kırmamak için yazıyorum.
Bu salı ilk görüşmemizdi, Tadım için nasıl geçti bilmiyorum ama benim için bu 3saat nasıl başladı bitti anlamadım.
İlk buluşmamız olmasına rağmen kendimi rahat hissedebildim, ya çok içten ya da çok iyi oyuncu😉

TDK:
Tadım: Kimi zaman sadece bir şeyler yiyip içmek için bile buluşmak isteyeceğim güzel şahsiyet. Bazen de kılıç oynamak için😎

Umarım bundan sonra daha sık görüşebiliriz...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,807
13,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşumınız için teşekürler

TADIM Çevrimdışı

TADIM

Forum Destekçisi
30 Mar 2021
2,010
11,079
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tadım’la sakın görüşmeyin!!! Onu paylaşmak istemiyorum;)))

Forumda bu 2.yorumum, ilki referans odaklı bir yorumdu ama bu seferkini tamamen isteyerek ve bu güzelliği kırmamak için yazıyorum.
Bu salı ilk görüşmemizdi, Tadım için nasıl geçti bilmiyorum ama benim için bu 3saat nasıl başladı bitti anlamadım.
İlk buluşmamız olmasına rağmen kendimi rahat hissedebildim, ya çok içten ya da çok iyi oyuncu😉

TDK:
Tadım: Kimi zaman sadece bir şeyler yiyip içmek için bile buluşmak isteyeceğim güzel şahsiyet. Bazen de kılıç oynamak için😎

Umarım bundan sonra daha sık görüşebiliriz...
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Tabiki benim içinde güzel keyifli vakit geçirmek önemli sevgili tadında saygı çerçevesi içinde güzel güzel vakitler her zaman aranan şeylerdir. Size bunu sağlayıp sizi mutlu ettiğime sevindim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi bakın kendinize 🧚‍♀️🧚‍♀️😘

SalvadorBally Çevrimdışı
2 May 2021
71
70
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
images

Hocam kılıçtan kasıt bu değildir dimi değildir ya dhdjdjd :LOL::ROFLMAO:

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar