Mthntpcu
Normal Üye
- 6 Mar 2021
- 1
- 7
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar, öncelikle foruma hos geldim ve @Cansel Ulusoy sayesinde pek hosbuldum. İnanın kendisiyle tanıştıktan sonra o harika fotolarina yapılan tüm güzel yorumlar kiyafetsiz kalıyor.
Ben forumda yeniyim, yakın dostum @Sinerji sayesinde tanışır tanışmaz @Cansel Ulusoy hanıma tutuldum
vee iki gün öncesinden konuşup fırsatımızi yakaladık @Eda Dal hanımı da konuya dahil edip düştük asina olduğumuz izmirimizin yollarına.
Kolay adresini bulup tatli evine girer girmez fotoğraflarindan coook daha güzel olduğunu anladım. Tatlıligi, sohbeti, ikramları, müthiş misafirperviligi, çekiciliği ile birleştiğinde o üç saat bizim için unutulmaz geçti, kendi adıma beklentilerimi fazlasiyla karsilayan ve tadına doyamadigim bir görüşme oldu.
Yeni katıldığım forumumuzu ne kadar beğenmiş olsamda bir sonraki gorusmemin adresi belli şimdiden bir tanesin, iyi ki diyorum @Cansel Ulusoy

.
.
Bu arada @Eda Dal seeen çok fenasın seninle sonra paylasicaz kozlarimizi
.
.
Özetle forum ahalisi, bu kızlar şahane kaçırmayın öpüldünüz
@Sinerji Sen de canseli artık dilinden dusursen iyi edersin

Ben forumda yeniyim, yakın dostum @Sinerji sayesinde tanışır tanışmaz @Cansel Ulusoy hanıma tutuldum
Kolay adresini bulup tatli evine girer girmez fotoğraflarindan coook daha güzel olduğunu anladım. Tatlıligi, sohbeti, ikramları, müthiş misafirperviligi, çekiciliği ile birleştiğinde o üç saat bizim için unutulmaz geçti, kendi adıma beklentilerimi fazlasiyla karsilayan ve tadına doyamadigim bir görüşme oldu.
Yeni katıldığım forumumuzu ne kadar beğenmiş olsamda bir sonraki gorusmemin adresi belli şimdiden bir tanesin, iyi ki diyorum @Cansel Ulusoy
.
.
Bu arada @Eda Dal seeen çok fenasın seninle sonra paylasicaz kozlarimizi
.
.
Özetle forum ahalisi, bu kızlar şahane kaçırmayın öpüldünüz
@Sinerji Sen de canseli artık dilinden dusursen iyi edersin