- 22 Ara 2023
- 889
- 1,061
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Biseksüel Bay
Bu aralar keyfim yerinde Trakya da işlerim yoğun olduğu için sürekli Nihal ile görüşme şansım oluyor hatta bi kere @Sunam Karaca ile duo bile yapma şansım olmuştu. Neyse trafik kazası sonrası iyileşince kendimi nihalin yanında buldum yine. Aslında her defasında 2 3 saat yanında durur kaçarım diyorum ama Nihalin eve gelince bu kadınla tüm gece kalmak varken niye iki saat ile yetineyim ki diyorum. Başlıyorum mangalı yakmaya o ara önüme bir kadeh geliyor Nihal mutfakta mezeleri hazırlıyor bende denizin güzelliğine dalıp gidiyorum. Sofra başına oturup sohbet sohbeti açarken ateşte bacayı sararken kendimi Bi yatakta bi masa başında buluyorum zaman mekan birbirine giriyor. Seviyorum bu kadını her noktasını her konuşmasını. Vücudu bakışları konuşması işin en güzeli sadece size odaklı olması sizi mutlu etmeye çalışması.. Güzel bir uyku sonrası sabah denize nazır köy kahvaltısı ile çayımı yudumlarken geceden kalan sohbet devam ediyor. İşin en kötü tarafı gerçekleşiyor nihalin yanından gitmek.. Kocaman bir kucaklama sonrası ben yine yollarda ama aklım geçen o güzel zamanlarda