Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Boy, Pos, Güzellik ve Aksiyon : Arzu

azzka1 Çevrimdışı
27 Haz 2021
159
185
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değerli Forum Dostlarım,

Geçen hafta kampanyasından yararlanmıştım. Dün Arzu Hanım ile 2 saatlik bir görüşme yaptık. Öncelikle bu konuda kesinlikle güvenilir. Ayrıca kendisi gayet güzel, alımlı ve bakımlı bir kadın. Ev, ulaşımı kolay yerde, Gayet temiz ve düzenli.

İşin ana kısmında harika bir oralı var. DT meraklıları ve ıslak sevenler, sesli geri bildirimlerden hoşlananlar kaçırmasın. 69 da gayet başarılı. Aynalar olumlu katkı sağlıyor. İstekli ve doğal. Her pozisyona uyumlu, size de uyuyor, kreatif de oluyor. Sözün özeti, tavsiye olunur.

Herkese selam ve sevgiler.

Son düzenleme:
ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
7,479
23,170
Değerli Forum Dostlarım,

Geçen hafta kampanyasından yararlanmıştım. Dün Arzu Hanım ile 2 saatlik bir görüşme yaptık. Öncelikle bu konuda kesinlikle güvenilir. Ayrıca kendisi gayet güzel, alımlı ve bakımlı bir kadın. Ev, ulaşımı kolay yerde, Gayet temiz ve düzenli.

İşin ana kısmında harika bir oralı var. DT meraklıları ve ıslak sevenler, sesli geri bildirimlerden hoşlananlar kaçırmasın. 69 da gayet başarılı. Aynalar olumlu katkı sağlıyor. İstekli ve doğal. Her pozisyona uyumlu, size de uyuyor, kreatif de oluyor. Sözün özeti, tavsiye olunur.

Herkese selam ve sevgiler.
Canım referansın için çok ama çok teşekkür ediyorum görüşlerini benimle ve Forum dostlarımızla paylaştığın için tekrar teşekkür ediyorum kalemine yüreğine sağlık kısa ve öz anlatım olmuş Seni tanımak çok güzeldi Çok şeker ve tatlısın enerjin de bir o kadar samimi ve içten yine yeniden sevişmek dileğiyle öpüyorum seni😘

emre.ugr Çevrimdışı
19 Mar 2022
211
288
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans ve ayrıntılar için çok teşekkürler, istediğim tüm detayları öğrenmiş oldum. Rota oluşturuluyor 🌚

29 Tem 2023
346
230
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Canım referansın için çok ama çok teşekkür ediyorum görüşlerini benimle ve Forum dostlarımızla paylaştığın için tekrar teşekkür ediyorum kalemine yüreğine sağlık kısa ve öz anlatım olmuş Seni tanımak çok güzeldi Çok şeker ve tatlısın enerjin de bir o kadar samimi ve içten yine yeniden sevişmek dileğiyle öpüyorum seni😘
Bu güzel referans için teşekkürler..

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar