- 11 Ocak 2025
- 1,344
- 2,855
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O nasıl manzara öyle dilim tutulduuuuPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
@ECEM Hanımcım, iyi tatiller, bu sicak güzelliğinizi bu sekilde paylaşmaya devam ederseniz, perşembeye kadar eriyip bileceğim burada amaPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Tatlımmm Bodrum'da neredesin? GörüşelimPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Seni yemeyip de yanında yatmak da kolay değilPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
geçmişler olsun canım 7. Tatiliniz beraber olsunmavi rüyalar . Bu sene 6 defa tatil yaptım hepsi bir birinden kötü ben hiç tavsiye vermeyeyim. Fotograflar güzel 7. defa tatile mi gitsem yoksa size mi gelsem? kafa kaıştırıcı
Özelden yazdım size canımTatlımmm Bodrum'da neredesin? Görüşelim
Perşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Sadece sen desem yaPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Nereye gittiğimiz mühim değil, bodruma gitseymişiz keşkePerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Bodrum bodrum.Perşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Kıyamam@ECEM Hanımcım, iyi tatiller, bu sicak güzelliğinizi bu sekilde paylaşmaya devam ederseniz, perşembeye kadar eriyip bileceğim burada ama![]()
DiffucultSeni yemeyip de yanında yatmak da kolay değil![]()
çok güzelsinPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Caddebostan sahilde bira patatesSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Anadolu yakasından çıkamamışsınızCaddebostan sahilde bira patates
Fenerbahçe sahilde bira fıstık
Suadiye sahilde bira
Bostancı sahilde bira pizza
Maltepe sahilde bira
Bu hafta sonu da aksilik olmazsa Şile. Ama ne içerim karar veremedim![]()
Başka yere de gidebiliriz canımNereye gittiğimiz mühim değil, bodruma gitseymişiz keşke
İncall istiyoruzPerşembe dönüyorum aşklar evet çok geziyorum biliyorumSiz bu yaz nerelere gittiniz anlatın bakiyim tavsiyeler öneriler?
Önerdiğim temiz ve uygun otel var merkezi otoparklıİncall istiyoruz![]()
Bayadır yorum yapmıyordun bana![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!