- 22 Kas 2018
- 86
- 652
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Tekrar gittim gündüz 3 saat için. Bu sefer metro samandıra merkez + tek otobüs böyle en ucuz en kolayı. Metrodan sonra uzun yol yürümeye gerek yok. Duo için bir çok kişiye yazdım fakat istediğim pozisyonda (ffm scissoring) çoğu "yapamayız" deyince tek görüşmeler için birden fazla kişiye yazdım ilk kimden cevap gelirse ona gidecektim. Sena daha önce davrandı. Memnun kaldığım için tereddütsüz randevulaştım. Sena görüşme boyunca uzak durmadı sürekli yakın temas halinde. Nelerden hoşlanırsın ne istersin sürekli soruyor. Özellikle kalın bacaklarıyla (bana göre kalın) çok ilgilendim sürekli ellerim bacaklarda kafam arada boğdurdum
öpüşme göz temaslı yatakta da sürekli göz temaslı burun buruna.. Boşaldıktan sonra hemen kalkıp gitmek yok sarılma öpme vs devam.. Son seans beraber duş. İri kalçalarıyla beni duvara yasladı tighjob buttjob bu şekilde.. 3 saatin sonunda "artık gideyim" diyorum "izin vermiyorum" diyor. Diyorum "bak beni kovabilirsin hiç sıkıntı değil". yok. üstümü giydim tekrar soymaya öpmeye devam kucakta meme ısırma falan durmuyor.. "Ben artık gideyim" kapıya geldik. Kapıda da tekrar elini pantolona attı aleti dışarı çıkardı tekrar soyacaktı.. Dedim benim işime gelir. Bol bol öpüşme sarılma bacaklar popo.. Kapıdan çıkmadan önce yaptığı hareket aklıma başka şeyler getirdi bir dahaki gidişime onu isteyeceğim bakalım. Kesinlikle memnun kaldım yine.
Son düzenleme: