Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O pofuduk halının üstünde hayal ediyorum
Süpersiniz Vera hanım tanışmak isterim sizinle
Harika bir vücut , mükkemmel bir görüntü.. Süper ötesi bir seksilik
yaaaaaO pofuduk halının üstünde hayal ediyorum![]()
...ve birileri de çok çekici
Aaaa neden ne oldu ki kızdınız efenim siz
Hayalî bile güzel
öpüyorum her yerini
Beraber duşa girsek ..
Özellikle cevap verme nezaketinde bulunmalısınız..Görüşme kriterleriniz varsa paylaşınki sizi rahatsız etmeyelim..Biz de zaman kaybetmeyelim
nasıl yani? kediden bahsetmiştim benÖzellikle cevap verme nezaketinde bulunmalısınız..Görüşme kriterleriniz varsa paylaşınki sizi rahatsız etmeyelim..Biz de zaman kaybetmeyelim
Gülmek sana yakışıyor @Vera Ay
Buradaki profilinizde,İletişim Telegram yazıyor.Telegramdan iletişim kurup, randevu talebine cevap vermediniz güzel hanım efendi..nasıl yani? kediden bahsetmiştim ben
kriterlerim de yazıyor tanıtımımda
müsait değilsem cevap vermiyorum, görüşmedeysem cevap vermiyorum, boşluğum yoksa da cevap vermiyorum. veya sadece merhaba deyip geçtiyseniz de bakmam. dikkatimi çekecek net bir mesaj atmış olmanız gerekiyor.Buradaki profilinizde,İletişim Telegram yazıyor.Telegramdan iletişim kurup, randevu talebine cevap vermediniz güzel hanım efendi..
Mesajim netti..Yani detayli bilgilendirme vardı.. müsait değilsiniz diye sonra hatırlatma da yaptimmüsait değilsem cevap vermiyorum, görüşmedeysem cevap vermiyorum, boşluğum yoksa da cevap vermiyorum. veya sadece merhaba deyip geçtiyseniz de bakmam. dikkatimi çekecek net bir mesaj atmış olmanız gerekiyor.
buranın mesajlaşma sistemini de kullanabilirsin, müdavim üyesiniz. gözümden kaçmıştır belkiMesajim netti..Yani detayli bilgilendirme vardı.. müsait değilsiniz diye sonra hatırlatma da yaptim
kampanya yok fiyatlarımı düşürdüm zaten. zam yapacağım bir dahaki ay. kampanya bitti yaniAh ah o kampanyayı kaçırmsaydık keşke.Var mı yeni bi kampanya acaba Vera hanım @Vera Ay
sen yaşlanmazsın hiçVera hanım size kızmak mümkün değil. Konudan bağımsız her şekilde haklısınız
(İmza : kadınlar tarafından iyi eğitilmiş erkek)
sen yaşlanmazsın hiç![]()
evet, nerden anladınSen büyücüüü müsün
ben kızar mıyım hiç yaaa, yapmam öyle şeylerAaaa neden ne oldu ki kızdınız efenim siz
hahshshshwhwh özlemiş seni gelsin diyor
Yoksa hemen bi sakinleştirici yatıştırıcı güzel haz dolu masaj yapılsın sanaben kızar mıyım hiç yaaa, yapmam öyle şeyler![]()
Özledim diyorsa uçarak gelinir kihahshshshwhwh özlemiş seni gelsin diyor![]()
Şu an birileri de azgın
Saçların güzelliğine şiir yazılır..
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!