Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oyyy , tatlı kız
O asansörün kapısı aşka mı açılıyor acaba
Sen var ya sen...
O şekilde karşılaşsak, köpek gibi yapışırım bırakmam kesinlikle.. pardon bağyan çuraplarınız kaç den acaba diye sorarım. Yırtmayı en sevdiğim kalınlıkta mı onu öğrenmek istedim çünkü derim. İzninizle çuraplarınızı yırtmaya talibim efenim de derim. Sonra kafamdaki hayal bulutu dağılır ve asansörün aynalarını silmeye devam ederim.. işçisin sen işçi kal sil dedi aynaları..
Sen her halinle güzelsin
Çok yakışmış
Black Swan gibi
Hadi iyi istirahatler ...
Çok şık çok güzel olmuşsun
Geçmiş olsun diyen kişi veya kişilerden biri olarak cevap hakkı doğduğu için yazdım, sen bayılma daAy bayılcam, regl olan bir kadına 'geçmiş olsun' diyen insanlar var hala.
Regl hastalık değil, biyolojik bi döngü
'Benim uykum geldi' diyen birine 'eçmiş olsun' demekten pek farkı yok.
Ay bayılcam, regl olan bir kadına 'geçmiş olsun' diyen insanlar var hala.
Uyku gelmesiyle bunu nasıl karşılaştırdınız hayret...Ay bayılcam, regl olan bir kadına 'geçmiş olsun' diyen insanlar var hala.
teşekkür ederimmOyyy , tatlı kızgeçmiş olsun iyi istirahatler
![]()
yerimm seni
evet, nerden bildinO asansörün kapısı aşka mı açılıyor acaba![]()
teşekkür ederimmgüzel bir hafta dilerim, hoş foto![]()
bu sefer kesin olacak hissediyorumRamazan geçsin dedik..
Bayram geçsin dedik..
Şimdi de ansızın gelen özel durum
Kader sınıyor ama elbet bir gün bu güzellikle ortak bir noktada buluşacağız
İletişimin ve bilgilendirmen için teşekkürler dünya harikası kadın@Vera Ay
Maşallah Allah nazarlardan korusun
Böyle bile seksi cezbedici ama
giyin diyosun yani ahahashshsŞahsen, bu platformda paylaştığınız en iyi fotoğrafınız olabilir.
Dur üstad dur , kızın aklını çelme şimdi kalkacak diyecek ben artık giyiniğim yapmıyorum bıraktım program yapmayı , ondan sonra bizim bütün hayallerimizi bitirticeksinŞahsen, bu platformda paylaştığınız en iyi fotoğrafınız olabilir.
Ahah ne münasebet. Sadece giyinmeyi bilen bir insan, çıplak bir insandan daha çekici oluyor benim için.giyin diyosun yani ahahashshs
çok kibarsın.. teşekkür ederim. bir de vazgeçsem şu siyahtan ahahaAhah ne münasebet. Sadece giyinmeyi bilen bir insan, çıplak bir insandan daha çekici oluyor benim için.
Mevzuat gereği forumda en az 5 adet "siyahın asaleti" başlıklı konu oluşturmadan siyahtan vazgeçemezsiniz, üye olurken sözleşmeyi okumadan her şeye tamam dememenizi öneririm bir dahaki sefere.çok kibarsın.. teşekkür ederim. bir de vazgeçsem şu siyahtan ahaha![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!