- 21 Ocak 2021
- 81
- 227
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Cansel hanımla 20 gün önce üçüncü kez görüştüm. İlk iki görüşmemiz de gayet güzeldi ama sonuncusu kesinlikle en iyisiydi. Artık birbirimizi tanıma evresini tamamladığımız için daha da rahattık. Güzel bir sohbetle başlangıcı yaptıktan sonra yakınlaşmalar da arkasından geldi. Nasıl desem o gün resmen ısı dengem bozuldu. Hava soğuk, ev sıcak, Cansel daha da sıcak.
Mis gibi kokusu beynimi uyuşturuyor, bebek gibi teni tüylerimi diken diken ediyor. Bu duyguların esareti altındayken Cansel elimden tutup beni ışıklı odaya götürünce film de o anda koptu.
Sonra tekrar salona geçtik. Cansel her zamanki misafirperverliğini konuşturarak güzel bir tabak hazırladı. İkramları görünce anladım ki Cansel'in beni göklerden indirmeye niyeti yok.
Gerçi benim de pek inmeye niyetim yok ya, söz konusu Cansel olunca. İkramlar, sohbetler derken yine oda saati geldi. Bu sefer kontrolü tamamen ona bıraktım. Ve böylece dopdolu 2 saatin sonuna geldik. İş hayatının ve bütün bir haftanın yorgunluğuyla gergin ve kaskatı olarak geldiğim evden pamuk gibi ayrıldım. Ayrıldım ayrılmasına ama aklımı ışıklı odada bıraktım. Başlıkta da belirttiğim gibi kendisi tam bir sanatçı. Eşsiz fırça darbeleriyle, görselliği, estetikliği ve ruhsal dokunuşlarıyla harika bir sanatçı. Aklımın kaldığı yerde tekrar buluşmak dileğiyle. Her şey için bir kez daha teşekkürler kalbi güzel kadın @Cansel Ulusoy ❤
Sonra tekrar salona geçtik. Cansel her zamanki misafirperverliğini konuşturarak güzel bir tabak hazırladı. İkramları görünce anladım ki Cansel'in beni göklerden indirmeye niyeti yok.