- 19 Nis 2021
- 10,359
- 23,990
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ayakkabı ile yatağın üzerine çıkmana alışmıştık bu ilk olduŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Düşünmene gerek yok tatlım ayakkabılarını çıkar benim üzerime çık çiğne beni tırmala beni kaşı beniŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Senin zirvende olayım bebişim o bana yeterZirvedesin zatengözbebeğisin
![]()
Var tabi yaaaOrda komidin mi varmışgözüm senden başkanını görmüyor bebeğim
![]()
Vayyy bu çok seksi oldu hayır dememm bunaBenim tepeme cikabilirsin
Elon Musk topukluyla uzaya cikartiyor galiba.Şimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Daha durun bakalım nerelere çıkarım benayakkabı ile yatağın üzerine çıkmana alışmıştık bu ilk oldubir dahakine gel üzerime çık
![]()
Ayakkabıyla çıksam daha seksi olur fantazili birşeyler yaparız minik kuşumDüşünmene gerek yok tatlım ayakkabılarını çıkar benim üzerime çık çiğne beni tırmala beni kaşı beni![]()
Çok mersi teşekkürlerSize yükseklerde olmak zirvede olmak yakışıyorŞimdi sıradaki ne acaba
![]()
Çok mersi teşekkürlervalla düşüyorum nereye çıkayım
vulcan bir yer merak etmeyin
![]()
Bakın zaten yavaş yavaş oraya doğru gidiyorumYatak başlığının tepesi var Cansel hnm,
Bir daha ki sefere orada görmek dileğiyle....
O varsa her yere çıkarım ben bebekkkElon Musk topukluyla uzaya cikartiyor galiba.
Çok çok teşekkür ederimMuhteşem görünüyorsun vallaŞu anda komidinin yerinde olmak isteyen yüzlerce kişi tanıyorum
![]()
Yatağın markası İstikbal mi acaba hiç bakmadım ama çok rahattı...İstikbal göklerdedir!Sen zaten hep zirvedesin
![]()
Gerçekten bende sonraki level'i merak ediyorum hadi bakalım hayırlısısabırsızlıkla bekliyoruz
Çok çok teşekkür ederimmuhteşem görünüyorsunuz yine
Twitter'i da almadi zaten, cikmak var inmek yok der mi der valla. Sen yine komidine çık boşver elin adamini.O varsa her yere çıkarım ben bebekkkama korkuyorum beni uzayda bırakır bu adam
![]()
Yok ben onların içinde değilim. Ben avizenin tepesine çıkmanı bekliyorumÇok çok teşekkür ederimsanırım sizde onların içindesiniz
![]()
Daha durun bakalım nerelere çıkarım benminicik olunca heryere çıkıyorum
Tamam olur çıkayım bebişim![]()
Boşver iyiki almadıTwitter'i da almadi zaten, cikmak var inmek yok der mi der valla. Sen yine komidine çık boşver elin adamini.![]()
Bende bir an sizde ordasınız sandımYok ben onların içinde değilim. Ben avizenin tepesine çıkmanı bekliyorum![]()
Senin için yaramaz bir kadın olmak isterim bebişim yerim seniSen çok yaramaz oldunnnn![]()
Valla bende çok merak ediyorum şuan inaninki bilmiyorumSırada ne var bekliyoruz![]()
Senlik bişey yok sen sevinebilirsinBende bir an sizde ordasınız sandımsevinmiştim
örümcek kadın mı olayım yaniii
![]()
Tamam ben sevinmeye devam ediyorum ozamanSenlik bişey yok sen sevinebilirsinBen kaşınıyorum
![]()
bu nasıl bir tatlı güzellik böyleŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Baklava gibi,künefe gibi bir tatlıbu nasıl bir tatlı güzellik böyle
Sen her yere çıkabilirsin bebekŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Bende enerji bitmez kiii nereye istersen çıkayımBuralarda harcadığın enerji hep kayıp kaçak. Seni iyice yormalı ki; kapıya bacaya duvara tırmanacak enerjin kalmasın.
Bir yandan sıradakini merak da etmeye başladım.
Aslında yükseklik korkum var ama nedense bir şeylerin üstüne çıkmayı seviyorumhahahah ne güzel işte yükseleri seviyorsun
Çıkabilirim demi tatlımSen her yere çıkabilirsin bebek![]()
Sen her yere çıkabilirsin bebekŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Çıkabilirim demi tatlımminicik olunca her yere serbest
![]()
Ehhhh bi o kalmıştı diyecektim sen dedinŞimdi düşünüyorum nereye çıkayım
![]()
Sen demeden ben dedimEhhhh bi o kalmıştı diyecektim sen dedinama diyemiyorum çok seksi aşırı seksi gözümü alamıyorum senden
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!