- 3 Haz 2022
- 113
- 610
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum
Bir kadının üzerinde sizi en çok hangi tarz kıyafetler etkiliyor?
Mesela gotik tarz mı seviyorsunuz? Komple siyahlar, siyah mini elbise, deri etekler, siyah çoraplar, uzun çizmeler falan… Böyle biraz karanlık gizemli bir görüntü mü daha çok hoşunuza gidiyor?
Yoksa tam tersi pembe, daha tatlı ve feminen şeyler mi?
Pembe mini etekler, küçük elbiseler, dantelli şeyler, satenler falan. Böyle daha Barbie gibi bir görüntü mesela?
Ya da kırmızı mı?
Kırmızı mini elbise, saten elbise, vücuda oturan şeyler falan. Kırmızı gerçekten erkeklerin üzerinde söylendiği kadar etki bırakıyor mu onu da merak ediyorum açıkçası 
Bir de latex, deri, korse falan sevenler kesin vardır diye düşünüyorum.
Mesela latex elbise, deri mini etek, korse, uzun çizme gibi daha iddialı şeyler mi hoşunuza gidiyor? Yoksa bunlar fotoğrafta güzel ama gerçekte fazla mı diyorsunuz?
Belki de hiçbirisi ve çok daha normal şeyler hoşunuza gidiyordur. Tayt, jean, basic atlet, beyaz gömlek, oversize tişört falan… Hani kadın hiç özel olarak hazırlanmamış ama yine de çok çekici görünür ya, öyle mi?
Hatta şöyle sorayım daha kolay olsun:
Bir kadınla buluşacaksınız ve kadın size “Bugün tamamen senin istediğin gibi giyineceğim, ne giyeyim?” dedi.
Ne söylerdiniz?
Gotik / siyah
Pembe / feminen
Kırmızı / iddialı
Latex / deri / korse
Sade / basic
Elbise / klasik
Şık / gece kombini
Spor / günlük
(GÖRSELİ ÖRNEK OLMASI İÇİN YAPAY ZEKADA OLUŞTURDUM
Mesela gotik tarz mı seviyorsunuz? Komple siyahlar, siyah mini elbise, deri etekler, siyah çoraplar, uzun çizmeler falan… Böyle biraz karanlık gizemli bir görüntü mü daha çok hoşunuza gidiyor?
Yoksa tam tersi pembe, daha tatlı ve feminen şeyler mi?
Ya da kırmızı mı?
Bir de latex, deri, korse falan sevenler kesin vardır diye düşünüyorum.
Belki de hiçbirisi ve çok daha normal şeyler hoşunuza gidiyordur. Tayt, jean, basic atlet, beyaz gömlek, oversize tişört falan… Hani kadın hiç özel olarak hazırlanmamış ama yine de çok çekici görünür ya, öyle mi?
Hatta şöyle sorayım daha kolay olsun:
Bir kadınla buluşacaksınız ve kadın size “Bugün tamamen senin istediğin gibi giyineceğim, ne giyeyim?” dedi.
Ne söylerdiniz?
(GÖRSELİ ÖRNEK OLMASI İÇİN YAPAY ZEKADA OLUŞTURDUM
Ekli dosyalar
Son düzenleme: