Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir İmge

caan Çevrimdışı
7 Şub 2020
62
78
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde forumda dikkatimi çok çeken İmge hanımla görüşmem oldu.

Kapıdan girdiğimde karşımda bir afet, neşeli pırıl pırıl bir kız, öpülesi eller, mükemmel bacaklar, seksi bir kıyafet, nefis bir popo, h muhabbet ikramlar eşliğinde çok güzel iki saat geçirdim İmge ile. Tertemiz mini mini bir evi var, konumu kolay bulunur bir yerde. Ateşli öpüşmelerine doyamadım, harika bir oral, unutamayacağım güzel ve kaliteli bir birliktelik oldu.

Yaşadığım tek olumsuz durum, maharetli olarak bildiğim ellerim, parmaklarım açamadı o kopçaları, titredi resmen. Biraz mahçup oldum alacağın olsun İmge, hem titrettin hem de güldün bana 😊

Tekrar görüşmek isteyeceğim seksi, güzel bir hanımefendi ile tanıştım, çok teşekkür ediyorum kendisine. Forumun önemli bir değeri bence.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,556
10,727
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,619
7,300
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba, geçtiğimiz günlerde forumda dikkatimi çok çeken İmge hanımla görüşmem oldu.

Kapıdan girdiğimde karşımda bir afet, neşeli pırıl pırıl bir kız, öpülesi eller, mükemmel bacaklar, seksi bir kıyafet, nefis bir popo, h muhabbet ikramlar eşliğinde çok güzel iki saat geçirdim İmge ile. Tertemiz mini mini bir evi var, konumu kolay bulunur bir yerde. Ateşli öpüşmelerine doyamadım, harika bir oral, unutamayacağım güzel ve kaliteli bir birliktelik oldu.

Yaşadığım tek olumsuz durum, maharetli olarak bildiğim ellerim, parmaklarım açamadı o kopçaları, titredi resmen. Biraz mahçup oldum alacağın olsun İmge, hem titrettin hem de güldün bana 😊

Tekrar görüşmek isteyeceğim seksi, güzel bir hanımefendi ile tanıştım, çok teşekkür ediyorum kendisine. Forumun önemli bir değeri bence.
paylasim icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,756
13,185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık

25 Nis 2021
223
373
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanismaniza ve sevişmenize sağlık
İmgelenmek şart

İMGE Çevrimdışı

İMGE

LİVE YOUR DREAMS😜
13 Haz 2021
2,185
6,449

Yaa çok tatlısın teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için 🙏🏻🥰 ben sana değil kopçalara güldüm bebeğim aaa sana güler miyim hiç 🤪😁 çok memnun oldum hayatım bir dahakine daha kolay açılır bir kıyafet tercih ederim 😁😅 çok öpüyorum 💋😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar