- 21 Eyl 2024
- 2,422
- 12,586
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Kimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Her zaman ki gibi çok güzelsinizKimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
Hayatım yalnızlık hiç hoş değil yalnız kalmayı sevmiyorum ben bugün yalnızımBu gece uyku yok anlaşıldı
Sessizliği , fotolarınla yıktın geçtin güzellik![]()
Gelecek te bir gün gelecek ...Kimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
Çok çok fıstık görünüyorsun @BEGÜMKimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
Seksilik abidesi offffffKimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
"It was night again. The Waystone Inn lay in silence, and it was a silence of three parts."Kimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
İlk pozdaki tatlılığın der biran önce istanbula gelmek isterim![]()
Mesafeler en yakın zamanda yanındayımseni durduran nedir
![]()
Cok guzel cooookkkkKimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
Teşekkür ederim canımA level için harika bir hatun kombini![]()
teşekkürler hayatımCok guzel cooookkkk
Teşekkür ederim hayatım çok naziksinHer zaman ki gibi çok güzelsinizArzulanan ve oldukça seksi bir kadınsınız
![]()
Teşekkürler hayatımGelecek te bir gün gelecek ...
pembiş yakışmış
Maşallah![]()
HahahhaSenin yanında dizlerin bağı çözülür. Bu saatlerde de sessizlik önemli, sizin seviştiğiniz saatlerde insanlar uyuyor genelde @BEGÜM![]()
İstediğim gibi kadınsınKimse konuşmadı ama herkes anladı arzuların dili aynıydı![]()
Hayatım yabancı dilim yok ama çeviride fazla içmiş olmalı ki düzgün çeviremedi sanırım anlamsız bir çeviri"It was night again. The Waystone Inn lay in silence, and it was a silence of three parts."
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!