- 7 Nis 2012
- 1,201
- 1,402
Cümleten selamlar
Bu görüşme part beş oldu , epeyce uzun zamandır beklediğim , istediğim , arzuladığım bi görüşme. Defo bir aydır yoktu , spor , doğa , fitnes , yürüyüş vs vs bol ekzersizin olduğu bi kamptaydı ve yeni geldi , nasıl bi spor yaptıysa hatun çıtır olmuş resmen , eskiden taydı , şimdi ateşli bi kısrak geldi karşıma.
Akşam evinden aldım , ortaköy de eskiden çok gittiğim boğaz manzaralı şık bi mekan ( ant pek bilmez oraları
), rakı , mezeler veee siyahların kraliçesi defo
, ben hep sölerim bu konularda şanslıyım diye… güzel samimi bi sohbet , keyifli bi ortam , karşımda büyüleyici bir afet , arkasında boğazın bütün ihtişamı var , bi duble rakıyla bile kafa yapmamak elde değil…
ikinci dubleden sonra niye karşımda oturuyosun çakal gelsene yanıma , halka açık ortamlarda bu kadar yakınlaşmak iyimi bilemedim pek , iffetimi korumalımıyım bilmiyorum
.şaka bi yana hani bazen bitmesini istemediğiniz zamanlar vardır ama doğanın kanunu zaman akar ve her güzel şeyin bir sonu vardır , heeee belki de bu son daha güzel bi anın başlangıcıdır kimbilir.
Defo nun evine geçme zamanı …detaylara girmeden o unutulmaz anları özetlemek gerekirse , savaş bittikten sonra yatak odasından çıkıp duşumu alıp üstümüzü giyinmek için evin dış kapı girişindeki holden tüm eşlarımızı topladık desem heralde nasıl bi nirvana olduğunu gayet açık anlatmış olurum
. Zaten çok güzel bi fiziği vardı ama kamp dönüşü , bacaklar , karın kasları daha da çıkmış , popo daha da çıkık hale gelmiş , sırtı falan , beli , kalçaları , göğüsleri , hertarafı dipdiri , yani aşırı kaslı değil ama elinizle dokunduğunuzda vucudunun herhangi bir yerine sıfır yağ ve bedenindeki o sertliği hissetmek fena bişey , taş gibi kelimesinin vucut bulmuş hali resmen ..
@DEFNE ; seninle evin içi veya dışarda bi mekanda vakit geçirmek , çok keyifli , özel ve harika , ayırdığın değerli vaktin için teşekkürler , görüşmek üzere bebek.
Bu görüşme part beş oldu , epeyce uzun zamandır beklediğim , istediğim , arzuladığım bi görüşme. Defo bir aydır yoktu , spor , doğa , fitnes , yürüyüş vs vs bol ekzersizin olduğu bi kamptaydı ve yeni geldi , nasıl bi spor yaptıysa hatun çıtır olmuş resmen , eskiden taydı , şimdi ateşli bi kısrak geldi karşıma.
Akşam evinden aldım , ortaköy de eskiden çok gittiğim boğaz manzaralı şık bi mekan ( ant pek bilmez oraları
Defo nun evine geçme zamanı …detaylara girmeden o unutulmaz anları özetlemek gerekirse , savaş bittikten sonra yatak odasından çıkıp duşumu alıp üstümüzü giyinmek için evin dış kapı girişindeki holden tüm eşlarımızı topladık desem heralde nasıl bi nirvana olduğunu gayet açık anlatmış olurum
@DEFNE ; seninle evin içi veya dışarda bi mekanda vakit geçirmek , çok keyifli , özel ve harika , ayırdığın değerli vaktin için teşekkürler , görüşmek üzere bebek.