- 17 Tem 2020
- 8,157
- 11,942
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yakışmış keyfin bol olsun. Balım
Bu çorap öyle böyle bir çorap değil belli ki
Bu meseleyi ancak parcalayarak cozebiliriz
Çorap bahane
yırtılırsa mesele diye birşey kalmaz
Çok şey anlatıyor çok görüşmek için can atıyorum en yakın zamanda
sıyırıp çıkartabilirmiyim @Tatlı Kıvırcık hanım cım
Nasıl dayanacağız ki
Galiba çok bekleyemeyeceğim
Artık çorap reklamları yasaklanmalı bu video İle dünyada tek bu video İle tanıtım yapılmalı
Ahh bu senin seksi meselelerin
boynumuz sola eğik kaldı izlemekten
Bir oluşumun, bir kareografinin içinde sen olunca, yalnızca mesele olarak bakılmaz.. Sanatsal bir içerik olur @Tatlı Kıvırcık
Tiki tiki çorabı olsun
Keşke daha yakından olsanız da görüşebilsek
Doğru diyorsun aşkımyırtılırsa mesele diye birşey kalmaz![]()
Bekliyorum aşkımÇok şey anlatıyor çok görüşmek için can atıyorum en yakın zamanda![]()
Şeyyy Ankara'ya gelir misin?
Özlem gidermeye bekliyorum o zamanHer zaman cazip gelen , bu açıdan ve senin üzerinde cazip gelmedi.. neden mi? Görmeyi
Özlediğim o güzel popoyu kapattı![]()
Muhteşemsin tatlı kıvırcığım
Konuyu konuşmaya En kısa zamanda bekliyorum o zaman aşkımbu çorap sorununu oturup konuşup tartışmalıyız mutlaka bir sonuca varmalıyız ama kalçalarınız çok güzel
sizin çorap üzerindeki fikirleriniz çok kıymetli benim içinde çorabın sizin üstünüzdeki duruşu çok kıymetli mükemmel bir çalışma platformuKonuyu konuşmaya En kısa zamanda bekliyorum o zaman aşkım![]()
AşkımArtık çorap reklamları yasaklanmalı bu video İle dünyada tek bu video İle tanıtım yapılmalı
Ben teşekkür ediyorum bebeğimÇok hoş ve sexy bir video. Teşekkürler
Aşk kadını senle her zaman dilimi aşk
Gidilir mi gidilir Canan'a gidilir miGiderilir mi ? Sana olan özlem bebeğim
Kıvırcığım kalp yapmış
Teşekkür ederim bebeğimBir oluşumun, bir kareografinin içinde sen olunca, yalnızca mesele olarak bakılmaz.. Sanatsal bir içerik olur @Tatlı Kıvırcık
Olur aşkım görüşelim meseleyi"Bir çorap meselesi"
Yalnız,mesele çok büyümüş görmeyeli balım
Bu meseleyi tekrar bi görusmemiz lazım![]()
Buraları yaktın geçtin harikasın
Gelmen lazım bebeğimGiderilir mi ? Sana olan özlem bebeğim
Teşekkür ederim bebeğimsizin çorap üzerindeki fikirleriniz çok kıymetli benim içinde çorabın sizin üstünüzdeki duruşu çok kıymetli mükemmel bir çalışma platformu
Gidilir mi gidilir Canan'a gidilir mi
Öyle miydi o şarkı .
Yada doyulur mu doyulur mu idi ?
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!