Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgilendirme 😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,763
10,501
Son zamanlar da sağlık olarak daha iyi durumdayım arkadaşlar. Biraz erken davranıp iyileşme sürecimi geciktirdim ve aksaklıklar yaşadım ve yaşattım. Ama şimdi bomba gibiyim🫣 bu süreçte yanımda olan, anlayışla karşılayan herkese teşekkür ederim🙏

A-level(anal) yapmaya başlamıştım ve ufaktan amatörce klasik masaj da yapmaya başladım 🤪

Malum son zamanlar da yaşanan krizlerden dolayı artık burada kampanya paylaşımı yapmayacağım. Paylaşımları takip edebilmeniz için kendinizi tanıtan bir mesajla wp den yazıp kendini eklemi söylemeniz yeterli.

Rehberim de hala sıkıntı yaşıyorum, görüşme yaptığım çoğu arkadaşım silindiği için ekli değil. Eğer referans vs sorun yaşamak istemiyorsanız bana kendinizi tanitirsaniz sizi wp ye ekleyebilirim🙏

Son olarak TG vip kanalimla alakalı bilgi almak isterseniz ücretsiz grubum dan takip edebilirsiniz😘

Ekli dosyalar

• IMG-20260720-WA0010.jpg
    IMG-20260720-WA0010.jpg
    105.1 KB · Görüntüleme: 469
  • IMG-20260720-WA0014.jpg
    IMG-20260720-WA0014.jpg
    119.5 KB · Görüntüleme: 464
Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,704
11,511
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Son zamanlar da sağlık olarak daha iyi durumdayım arkadaşlar. Biraz erken davranıp iyileşme sürecimi geciktirdim ve aksaklıklar yaşadım ve yaşattım. Ama şimdi bomba gibiyim🫣 bu süreçte yanımda olan, anlayışla karşılayan herkese teşekkür ederim🙏

A-level(anal) yapmaya başlamıştım ve ufaktan amatörce klasik masaj da yapmaya başladım 🤪

Malum son zamanlar da yaşanan krizlerden dolayı artık burada kampanya paylaşımı yapmayacağım. Paylaşımları takip edebilmeniz için kendinizi tanıtan bir mesajla wp den yazıp kendini eklemi söylemeniz yeterli.

Rehberim de hala sıkıntı yaşıyorum, görüşme yaptığım çoğu arkadaşım silindiği için ekli değil. Eğer referans vs sorun yaşamak istemiyorsanız bana kendinizi tanitirsaniz sizi wp ye ekleyebilirim🙏

Son olarak TG vip kanalimla alakalı bilgi almak isterseniz ücretsiz grubum dan takip edebilirsiniz😘
Detaylı güzel bilgilendirme için teşekkürler 🙏
İyi ve sağlıklı olman sevindirdi daha da iyi . Ve mutlu oluruz hepimiz inş
Keyifli forumlar
/sağlıkla ......

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar