Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bikaç Yaş Gençleştim

Mcakir

Normal Üye
22 Mar 2022
1
10
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce aynı lokasyonda birkaç kötü tecrübem olmuştu ve Aslı Hanım'a da çok çekinerek gittim ancak içeri girdiğim andan itibaren ağırlaması güler yüzü , hoş sohbeti, güzelliği, çekiciliği ile doğru yere geldiğimi anladım. İkramları ve yaklaşımı ile de kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Cinsellik konusunda ise gerçekten hem karşısındakini düşünen hem de kendi de zevk almaya çalışan bir durumu vardı. Böyle olunca gerçek bir kız arkadaş deneyimi yaşıyorsunuz. Saat sınırlaması yapmadı. Bu da ayrıca mutlu etti beni. Sanırım fırsat buldukça düzenli olarak kendisini ziyaret edeceğim. Bu mesajımı okursa da çok selamlar kendisine. Görüşmek üzere ...

Bradypus_ Çevrimdışı
2 Haz 2019
93
205
Cinsiyetiniz nedir?
Aslı Hanım candır ya… Hem sohbeti hem yaşattıkları inanılmazdır. Beni hatırlar mı bilmem yıllar oldu görüşeli ama çok iyidir. Paylaşım için teşekkür eder eğlenceli saatlerin devamını dileriz… 😊

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,562
10,735
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
15,802
13,222
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

25 Şub 2011
204
456
Cinsiyetiniz nedir?
Aslı Hanım ı tam pandemi öncesi tanıma şansı bulmuştum...hani gitmeden hayal edersiniz ya birini resimlerden az çok,tam ters köşe olmuştum...yaşını tam bilemem ama tak koluna taksime çık,liseli kız gibi..narinsu gibi,doğal,.masum,sıcak,kültürlü,adaletli,iyi kalpli, yardımsever...kendisi Cin tonik sever,bilmediğim bu içki bayağı çarpmıştı beni,çenemiz de düştü...zamanım olmadığı için güzel tenine çok ta doyamadan çıkmak zorunda kalmıştım....ama şu kadarını diyeyim....fena fena....yeniden hoş gelmiş foruma..görüşebilmek nasip olur umarım...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
8,621
7,307
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce aynı lokasyonda birkaç kötü tecrübem olmuştu ve Aslı Hanım'a da çok çekinerek gittim ancak içeri girdiğim andan itibaren ağırlaması güler yüzü , hoş sohbeti, güzelliği, çekiciliği ile doğru yere geldiğimi anladım. İkramları ve yaklaşımı ile de kendimi çok rahat hissetmemi sağladı. Cinsellik konusunda ise gerçekten hem karşısındakini düşünen hem de kendi de zevk almaya çalışan bir durumu vardı. Böyle olunca gerçek bir kız arkadaş deneyimi yaşıyorsunuz. Saat sınırlaması yapmadı. Bu da ayrıca mutlu etti beni. Sanırım fırsat buldukça düzenli olarak kendisini ziyaret edeceğim. Bu mesajımı okursa da çok selamlar kendisine. Görüşmek üzere ...
paylaşim için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar