Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beyza'lı Zevk dolu saatler

moloch

0
Normal Üye
10 Haz 2011
24
98
@BEYZA HAN ile Ramazan bayramından birkaç gün önce görüşme fırsatı buldum. Paylaşımları ve fotoğrafları ile dikkatimi cezbden Beyza ile pozitif bir iletişimden sonra randevuyu aldım ve tercih ettiği şarabı da alarak yanına doğru yola koyuldum.Tıpkı fotoğraflarındaki gibi uzun boylu, uzun bacaklı, çok seksi bir kadın.
Şarap eşliğindeki 3 saatlik görüşmemiz tadına doyum olmaz bir deneyimdi. Özel anları çok detaylı anlatmayacağım ancak görüşme esnasında bir ara kendimden geçer gibi oldum. Abarttığımı düşünenler olabilir ama % 100 gerçek bu.

Seninle tanıştığım için, güzel evsahipliğin ve sevişmemiz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.
(NOT: Kim olduğumu hatırlayamama ihtimaline karşın telefon numaramın sonu 846)

Sevgilerimle,

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
2,631
2,572
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@BEYZA HAN ile Ramazan bayramından birkaç gün önce görüşme fırsatı buldum. Paylaşımları ve fotoğrafları ile dikkatimi cezbden Beyza ile pozitif bir iletişimden sonra randevuyu aldım ve tercih ettiği şarabı da alarak yanına doğru yola koyuldum.Tıpkı fotoğraflarındaki gibi uzun boylu, uzun bacaklı, çok seksi bir kadın.
Şarap eşliğindeki 3 saatlik görüşmemiz tadına doyum olmaz bir deneyimdi. Özel anları çok detaylı anlatmayacağım ancak görüşme esnasında bir ara kendimden geçer gibi oldum. Abarttığımı düşünenler olabilir ama % 100 gerçek bu.

Seninle tanıştığım için, güzel evsahipliğin ve sevişmemiz için çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmek üzere.

Sevgilerimle,
Referans için teşekkürler

Agora77 Çevrimdışı
19 Nis 2024
54
22
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu güzel paylaşımınız için tesekkurler

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,742

Sevgilerimle,
Evet şu an bir anımsayamadım ama güzel yorumun ve güzel iltifatların için çok teşekkür ediyorum çok tatlısın umarım tekrar görüşmek dileğiyle💋🫶🏾

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar