Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme @beyzahan ile inanılmaz bir gece

Cngzhn Çevrimdışı
28 Haz 2020
71
322
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk başta söylemem gerek işimden dolayı randevu ile görüşme yapma fırsatım olmuyor genelde anlık oluyor. Bu sebepten dolayı dün gece azgınlık durumundan dolayı 3-4 partner ile yazıştık ama erken dönüşü Beyza yaptı.

Evin konumu çok iyi, aracınızı park edecek yeriniz çok fazla. Adresi aranıza hiç gerek yok çünkü nokta atışı bulabiliyorsunuz.

Beyza hanım beni o saate mükemmel enerjisi kokusu ile kapıda karşıladı, ikramları sohbeti tutumu çok güzeldi. Sohbetten sonra odaya geçmeden duş için banyoya yönlendirmesi, banyoda otel konseptinde hazırladığı (tek kullanımlık diş fırçası, tertemiz kokan havlusu, deodorantı ağız suyu, kulak temizleyicisi) ekipmanlar ile kendinize VIP hizmet alacağınızı baştan hissediyorsunuz.

Banyodan sonra yaşanan özel anlar tabiki anlatılmaz ama yaşatıyor be. Asla oldu bittiye getirmiyor. Kız arkadaş edası ile hem kendini hemde sizi çıkmak istediğiniz evreye getiriyor ve doruklarda o hazzı yaşıyorsunuz. Zaman bitse bile sizi kovalamıyor ama saygı çerçevesinde o saattede tabiki rahatsızlık verilmemesi gerek.

@beyzahan ile yaşadıklarınızı unutmakta mümkün değil. Arkadaşlara şimdiden doruklarda yaşayanacak güzel vakitler dilerim

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,995
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık yaşayana ve yaşatana teşekkür ederiz

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,515
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

osman4454 Çevrimdışı
31 Tem 2025
412
525
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Profil fotosu siz iseniz çok iddialı , yok değilseniz rastgele adama ayıp değil mi 😀

Beyza Han Çevrimdışı
30 Ocak 2022
825
6,737
İlk başta söylemem gerek işimden dolayı randevu ile görüşme yapma fırsatım olmuyor genelde anlık oluyor. Bu sebepten dolayı dün gece azgınlık durumundan dolayı 3-4 partner ile yazıştık ama erken dönüşü Beyza yaptı.

Evin konumu çok iyi, aracınızı park edecek yeriniz çok fazla. Adresi aranıza hiç gerek yok çünkü nokta atışı bulabiliyorsunuz.

Beyza hanım beni o saate mükemmel enerjisi kokusu ile kapıda karşıladı, ikramları sohbeti tutumu çok güzeldi. Sohbetten sonra odaya geçmeden duş için banyoya yönlendirmesi, banyoda otel konseptinde hazırladığı (tek kullanımlık diş fırçası, tertemiz kokan havlusu, deodorantı ağız suyu, kulak temizleyicisi) ekipmanlar ile kendinize VIP hizmet alacağınızı baştan hissediyorsunuz.

Banyodan sonra yaşanan özel anlar tabiki anlatılmaz ama yaşatıyor be. Asla oldu bittiye getirmiyor. Kız arkadaş edası ile hem kendini hemde sizi çıkmak istediğiniz evreye getiriyor ve doruklarda o hazzı yaşıyorsunuz. Zaman bitse bile sizi kovalamıyor ama saygı çerçevesinde o saattede tabiki rahatsızlık verilmemesi gerek.

@beyzahan ile yaşadıklarınızı unutmakta mümkün değil. Arkadaşlara şimdiden doruklarda yaşayanacak güzel vakitler dilerim
Bu nasıl Güzel bir yorumdur çok ama çok teşekkür ederim🫠 Mutlu oldum bu kadar güzel sözlerin ve yorumların üzerine🥰 Sanırım bir şey söyleyemeyeceğim teşekkür haricinde Umarım tekrar görüşebiliriz Her şey için ben de çok ama çok teşekkür ederim tekrar görüşene kadar kendine lütfen dikkat et şimdilik see you💋❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar