Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şu an acayip canım istediMisyonerde eller birbirine tutulu dudaklar öpüşme pozisyonunda gelmek
Lütfen yaklaşık 2 hafta beklermisiniz ben yanıyorum ama sayenizdeŞu an acayip canım istedi![]()
Onu da severimkadın üstte rodeo pozisyonu, ama yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yapılacak. Arada kontrolü erkek de alacak.
Bekleyen derviş muradına ermişLütfen yaklaşık 2 hafta beklermisiniz ben yanıyorum ama sayenizde
Şu an gerçekten canım inanılmaz o pozisyonu istedi of göz göze gelerek sıcaklığı hissederek filanMisyoner gözlerinin içine baka baka aldığı zevki hissederek
OfffMisyoner .. Bacakların belime bağli .. ellerin sirtimda ..![]()
Benim de misyoner,senle finali yaptığımız pozisyon,bir an aklıma geldi deEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
siEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
ateşleyiciEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
Prone bone, partnerimin elleri arkada veya benim ellerim partnerimin saçlarında olacak sekildeEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
Dur ve Teslim Et pozisyonuEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
Şu halde içinde olmak vardıEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
Onu biliyorum güzel pozisyon şu an sabah sabah da güzel giderdiMisyonerde eller birbirine tutulu dudaklar öpüşme pozisyonunda gelmek
Tam ağzınıza layıkBeyza çok hoş gözüküyor....
Bilhassa göğüsleri tam istenilen ebatta ve formda...![]()
Of şu an hayal ettim ve canım istedi günaydın bu aradaDur ve Teslim Et pozisyonu
Kadın ve erkek ayakta kadının duvara ya da cama yüzü dönük ve erkeğin kadının ellerini yukarda tutarak işine devam ettiği pozisyon.![]()
Senin kasık kemiğimi kırmak üze olduğun pozisyon tabiki 1 aydır aklımdan çıkmıyor![]()
1 cowgirlEn sevdiğiniz pozisyon nedir yazın bakalım sevgili beyler![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!