- 20 Tem 2020
- 299
- 463
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Son paylaşımına eklediği fotodaki beyaz ve üstü pembe gülü aklımı yine başımdan aldı ve bir zaman sonra kendimi yanında buldum...

Kapı açılınca her zamanki sıcak karşılama ve öpüşü sürpriz olmadı, saatinde alınması gereken ilaç gibi iyi geliyor..

Zaman geçtikçe bedenlerin özleştiği ateşlenmelerinden belli oluyor ve çabucak tutuşuveriyorlar...
Duşta birlikte extra geçen zaman gözlere ve bedenlere su serpen tarzda, güzel bir ferahlık sağlıyor..
Kamerasından kucakta bedenine yakışan beyaz kıyafetiyle kendimce gördüğüm manzarayı bir kaç kez pozladım,
İsterse burada ya da ayrıca paylaşabilir..

Yatak ve kanepe kısımları bol sevişmeli, farklı aksiyonlarla zengin içerikli...
Sonuna kadar inlemeli fonlamalarla uyumlu özel bir zamanı birlikte geçirdiğimiz için teşekkürlerimi sunuyorum...

Dip not :
Bu aralar spor ve diyet olayına başlamış, hedefleri var.
Hedefin hedefimdir, 69
değil 68
...
Kapı açılınca her zamanki sıcak karşılama ve öpüşü sürpriz olmadı, saatinde alınması gereken ilaç gibi iyi geliyor..
Zaman geçtikçe bedenlerin özleştiği ateşlenmelerinden belli oluyor ve çabucak tutuşuveriyorlar...
Kamerasından kucakta bedenine yakışan beyaz kıyafetiyle kendimce gördüğüm manzarayı bir kaç kez pozladım,
İsterse burada ya da ayrıca paylaşabilir..
Yatak ve kanepe kısımları bol sevişmeli, farklı aksiyonlarla zengin içerikli...
Sonuna kadar inlemeli fonlamalarla uyumlu özel bir zamanı birlikte geçirdiğimiz için teşekkürlerimi sunuyorum...
Dip not :
Bu aralar spor ve diyet olayına başlamış, hedefleri var.
Hedefin hedefimdir, 69