Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Benzersiz

Lacinmert Çevrimdışı

Lacinmert

Normal Üye
16 Eyl 2021
46
158
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kız düşünün çok güzel bir yüzü, pürüzsüz ipek gibi teni, mis gibi kokusu olsun.

Sakin huzur veren bir hali, nezaket sahibi, kaliteli sohbeti olsun.

Ve tüm bunların üstüne öyle göstermelik değil harbiden "hardcore" seks yapsın!!!

@İLBİGE kolay kolay bulunamayacak bir seviye.

Eğer hükmetmeyi seviyorsanız, soft değil gerçekten hard bir ilişki istiyorsanız bence tek adres.

Deepthroat konusunda limitleri inanılmaz. Kontrolun sizde olmasını hakikaten seviyor. Yok dediği bir pozisyon yok.

Profilinde yazan herşeyi tam anlamıyla yapıyor ve bundan haz alıyor.

Tam bir "submissive"

Kaçıncı kez görüştük hatırlamıyorum.
Her defasında beni benden alıyor.

Pazar günü bana yaşattığın 4 saat için çok teşekkür @İLBİGE

cleverhandsome Çevrimdışı
20 Nis 2019
1,704
1,292
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı referans için teşekkürler

AlexDe_Souza34 Çevrimdışı
24 Ağu 2025
1,458
1,677
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir kız düşünün çok güzel bir yüzü, pürüzsüz ipek gibi teni, mis gibi kokusu olsun.

Ve tüm bunların üstüne öyle göstermelik değil harbiden "hardcore" seks yapsın!!!

Eğer hükmetmeyi seviyorsanız, soft değil gerçekten hard bir ilişki istiyorsanız bence tek adres.

Deepthroat konusunda limitleri inanılmaz. Kontrolun sizde olmasını hakikaten seviyor. Yok dediği bir pozisyon yok.

Tam bir "submissive"

Teşekkürler paylaşım için

İLBİGE Çevrimdışı
3 Haz 2022
102
540
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Tam bir "submissive"

🖤 Çok teşekkür ederim, beni bu kadar detaylı anlatman ve hissettiklerini paylaşman beni gerçekten mutlu etti…

Evet, tenimdeki yumuşaklığı, kokumun bıraktığı izi, her temasın nasıl başka bir boyuta geçtiğini sen de yaşadın zaten...
Ama sadece izleyip tahmin edenler henüz hiçbir şey bilmiyor…
Her görüşme farklı bir oyun, kimin kontrolü aldığını görmek ise her defasında daha heyecan verici...

Hassasmantar Çevrimdışı
5 Ocak 2017
214
297
Cinsiyetiniz nedir?
🖤 Çok teşekkür ederim, beni bu kadar detaylı anlatman ve hissettiklerini paylaşman beni gerçekten mutlu etti…

Evet, tenimdeki yumuşaklığı, kokumun bıraktığı izi, her temasın nasıl başka bir boyuta geçtiğini sen de yaşadın zaten...
Ama sadece izleyip tahmin edenler henüz hiçbir şey bilmiyor…
Her görüşme farklı bir oyun, kimin kontrolü aldığını görmek ise her defasında daha heyecan verici...
İlbige, vaatlerinin hakkını vermek için sabrettiğim bir üye. Son birkaç sene içinde çok fazla kilo aldım, şimdi de aldıklarımı veriyorum, bu süreçte motivasyonlarımdan biri de İlbige ile görüşecek olmak. Çünkü şimdiki tombili halim ile o çok sevdiğim manevraların hiçbirini yapamıyorum. Bu cevaptaki dile hakimiyeti etkiledi beni. Düzgün Türkçe kullanımına her zaman yükselirim ama burada hem düzgün kullanım hem de kışkırtıcı bir üslup var. En az bir senem var İlbige ile görüşmek için. Bu koşul beni hem motive ediyor hem de hüzünlendiriyor biraz.

25 Kas 2016
318
300
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı güzel paylaşımın için tesekkurler... İlbilge benim de radarımda..Kısa zaman içinde görüşmeyi umuyorum

Faar Çevrimdışı

Faar

0
15 Ağu 2018
4,224
2,994
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel detaylı referans için teşekkürler

mugur69 Çevrimdışı
6 Ağu 2025
143
182
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Tam bir "submissive"

Paylaşım için teşekkürler 😊

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,708
11,512
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar