Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sıkıcı geçiyor o ilk görüşmeden sonra hayalini kurmakla geçiyorBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Gectigini kim söyledi,zama takılıp kaldı sendeBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
MagnifiqueBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Nasıl anlatılabilir ki @ECEM gündüz geceyi yaşamak diyebilirimBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Kayahan dan gelsinBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Seninle çok daha güzel geçerdiBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
HahahBu tombul memişleri gördükten sonra daha güzel olacağı belli oldu![]()
Ee görüşelim yineSıkıcı geçiyor o ilk görüşmeden sonra hayalini kurmakla geçiyor
Kendini tanıtan herkese dönüş yapıyorumSizinle görüşsek daha güzel geçecek tabi ki ama bu aralar size ulaşmak biraz zor gibi.ya da iletişim kurmaya çalışırken bir eksikliğimiz var. Ama çözemedim bir türlü
![]()
Biliyorum ama son bir kaç defadır hiç ulaşmadı mesajlarım ben de yoğunsunuz diye düşündüm ama tekrar edince aynı durum dedim Ecem hanım dan engeli yedikKendini tanıtan herkese dönüş yapıyorum![]()
Sensiz geçmez ki günlerimizBensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Böyle videoları izleyince çok daha keyifli oluyoruz..Bensiz gününüz nasıl geçiyor anlatın bakiyim?![]()
Bi sorun olmuştur benim açımdan boş yere engellemem canım maalesefBiliyorum ama son bir kaç defadır hiç ulaşmadı mesajlarım ben de yoğunsunuz diye düşündüm ama tekrar edince aynı durum dedim Ecem hanım dan engeli yedikbir kusur işledik muhtemelen
farkında olmadan. Sağlıcakla kalın .
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!