Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seninle sınırları zorlamak, hayal bile edilemeyecek kadar etkileyici olurdu.Var mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Senin herşeyin delilikVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Bakarken bile burdan bi acayip oldumVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Seninle sınırları zorlamak, hayal bile edilemeyecek kadar etkileyici olurdu.![]()
Cesaret edemiyorum bu narin güzelliğin karşısında kriz tutar diyeVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
İzlemekten Se her zaman aksiyon daha iyidir .Var mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Yoldan çıkıyoruuuuzzVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Her zamanki gibi çok ateşlinisiz![]()
Hahahaahzaten aklımızı aldın başımızdan bir de cesaret sorguluyorsun.. bu saatten sonra kenan doğulu şarkısına döner hayatımız.. gözü kara deliyim, romayı yakarım![]()
Hahahah doğru yoldayız üzülmeyinYoldan çıkıyoruuuuzz![]()
O halde iki deli bi araya gelmeliyizVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Cesaret edemiyorum bu narin güzelliğin karşısında kriz tutar diye![]()
HahhahhsYanlış yoldayım, ama yol nasıl güzel![]()
Sınırları zorlamayı severim tabiki canımVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Öyle olsun hep dedim zatenVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Sizinle bu yolda olmak üzüntü değil alice harikalar diyarıHahahah doğru yoldayız üzülmeyin![]()
Cesurum ama henüz delirmedimVar mı cesaretin benimle sınırları zorlamaya![]()
Sizinle bu yolda olmak üzüntü değil alice harikalar diyarı![]()
Ben de buradayım desemSınırları zorlamak, tam aradığım desem![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!