Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beni benden alan Anna Karanina

Cool_Rocker Çevrimdışı

Cool_Rocker

Normal Üye
23 Eyl 2019
18
38
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anna Karanina kendini gayet net ifade eden ve kendinizi ona teslim ettiğinizde sizi bambaşka alemlerde gezdiren birisi… misafirperverliği, size hazırlıkları, içecek vb ikramları ile sizi ortama hazırlıyor… derken seansa geçince de sizi kendine bağlıyor adeta… çok güzel sohbeti ve nazik davranışları ile bir daha ziyaret etme isteğiniz kendinden oluşuveriyor. Çok teşekkür ediyorum tekrar, bir dahaki ziyareti 4, 44, 444 gözle bekliyor olacağım… cool_rocker

22 May 2026
337
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Anna Karanina kendini gayet net ifade eden ve kendinizi ona teslim ettiğinizde sizi bambaşka alemlerde gezdiren birisi… misafirperverliği, size hazırlıkları, içecek vb ikramları ile sizi ortama hazırlıyor… derken seansa geçince de sizi kendine bağlıyor adeta… çok güzel sohbeti ve nazik davranışları ile bir daha ziyaret etme isteğiniz kendinden oluşuveriyor. Çok teşekkür ediyorum tekrar, bir dahaki ziyareti 4, 44, 444 gözle bekliyor olacağım… cool_rocker
Çok teşekkür ederim, güzel izler bırakıp, bir nebze sizi iyi hislerle uğurlayabildiysem ne mutlu bana 😌
Tekrar güzel günlerde buluşmak dileğiyle, sevgiyle kalın, kendinize iyi bakın 😉

Cool_Rocker Çevrimdışı

Cool_Rocker

Normal Üye
23 Eyl 2019
18
38
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok teşekkür ederim, güzel izler bırakıp, bir nebze sizi iyi hislerle uğurlayabildiysem ne mutlu bana 😌
Tekrar güzel günlerde buluşmak dileğiyle, sevgiyle kalın, kendinize iyi bakın 😉
Tekrar… güzel günler… buluşmak… dileğin sizden de gelmesi… takılıp kaldım da pardon 😈 gece saatine veriyorum

22 May 2026
337
639
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tekrar… güzel günler… buluşmak… dileğin sizden de gelmesi… takılıp kaldım da pardon 😈 gece saatine veriyorum
Alanıma giren tüm misafirlerim benim için kıymetlidir, elbette daha güzel daha keyifli anlar geçirmeniz temennim, bir kere gelsin bir daha gelmese de olur bilincinde olmadım hiçbir zaman, hepiniz özelsiniz, birbirimizi üzmeden kırmadan suistimal etmeden daha nice güzel buluşmalara 🫶

Dhdhhdhdhd Çevrimdışı
2 Haz 2009
10,697
11,452
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

akua Çevrimdışı

akua

0
3 Nis 2011
1,963
1,605
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşatanın ve yaşayanın yüreğine sağlık

Cool_Rocker Çevrimdışı

Cool_Rocker

Normal Üye
23 Eyl 2019
18
38
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Alanıma giren tüm misafirlerim benim için kıymetlidir, elbette daha güzel daha keyifli anlar geçirmeniz temennim, bir kere gelsin bir daha gelmese de olur bilincinde olmadım hiçbir zaman, hepiniz özelsiniz, birbirimizi üzmeden kırmadan suistimal etmeden daha nice güzel buluşmalara 🫶
Kıymetli ve değerli cevabınız için teşekkürler 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar