Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bende çağlalandım

Radmanovic Çevrimdışı
14 Nis 2019
63
209
Cinsiyetiniz nedir?
@Çağlaa ile 3 saatlik incall olarak görüştüm

Kapı açıldı ve bingoo dedim içimden çok güzel kız yüz güzelliği çok iyi vucut Balıketli ama öyle abartı kilo yok ben severim balıketli ele avuca gelmeli kadın dediğin 🙂

Göğüsler çok iyi büyük ve doğal insan mıncıklamaktan öpmekten kendisini alamıyor

Vucut dipdiri en ufak pürüzsüzlük göremedim yaşı belirtiği yaş civarlarında bunu tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim

Popo mükemmel ne çok büyük ne küçük en sevdiğim boyut benim için doggyden müthiş keyif aldım öpüşmeyi seviyor kaçak dövüşmesi yok

Karakteri çok iyi ilgilenmesi,sohbeti,müşterisine saygısı kafalarımız uydu bizim

Tekrar teşekkür ediyorum kendisine tekrar görüşmek üzere güzel kız

Çağlaa Çevrimdışı
16 Ağu 2025
338
1,766
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Kapı açıldı ve bingoo dedim içimden çok güzel kız yüz güzelliği çok iyi vucut Balıketli ama öyle abartı kilo yok ben severim balıketli ele avuca gelmeli kadın dediğin 🙂

Göğüsler çok iyi büyük ve doğal insan mıncıklamaktan öpmekten kendisini alamıyor

Vucut dipdiri en ufak pürüzsüzlük göremedim yaşı belirtiği yaş civarlarında bunu tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim

Popo mükemmel ne çok büyük ne küçük en sevdiğim boyut benim için doggyden müthiş keyif aldım öpüşmeyi seviyor kaçak dövüşmesi yok

Karakteri çok iyi ilgilenmesi,sohbeti,müşterisine saygısı kafalarımız uydu bizim

Çok teşekkür ederim 😘 yaşım civarlar da değil tam belirttiğim yaşta :) tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Sopranos07 Çevrimdışı
12 Eyl 2021
244
205
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Referansta verdiğiniz detaylar için teşekkürler 🤟 tüm mavilerin de bu türden - pembisi tüm hatları ile anlattığı ve ilişkiden detaylar verdiği - referanslar vermesi gerekir 😃

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar